Şimdi Ara

Eski müzikseti kolonlarını değerlendirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,elimde eski bir müzikseti var. Bu müziksetindeki 2 kolonu mp3 çaların çıkışına takmak istiyorum. Yani kolonlar kulaklık görevi görecek şekilde bağlanacak. Ama kolonların çıkışı jaklı değil, kırmızı ve siyah 2 tane kablo var müzik setinin arkasında mandallara takılıyor bu kablolar. Hani aleti almalıyım,ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• O şekilde hem mp3 ünün çıkışını yakarsın, hemde ses çok az gelir.
    Bu sisteme araya anfi lazım, kabinlerin resmini, etiket yazısını vs. paylaşırsan daha iyi yardımcı olurum..

Bağlantını bu şekilde yapacaksın, kulaklık hoparlor anfigirişi için bu bağlantı standart tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 22 Nisan 2012; 18:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

O şekilde hem mp3 ünün çıkışını yakarsın, hemde ses çok az gelir.
    Bu sisteme araya anfi lazım, kabinlerin resmini, etiket yazısını vs. paylaşırsan daha iyi yardımcı olurum..

Bağlantını bu şekilde yapacaksın, kulaklık hoparlor anfigirişi için bu bağlantı standart tır.

/>

Teşekkürler,kabinlerin her biri 40w 6ohm yazıyor,yalnız sadece 2 kablo çıkışı var,3. kablo ney onu anlayamadım :) Rsimleri de en yakın zamanda eklemeye çalışacağım.

• İki hoparlorun + sını ayrı ayrı L ve R bağlıcaksın. Eksileri ise birleştirip ortak bağlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Merhaba,elimde eski bir müzikseti var. Bu müziksetindeki 2 kolonu mp3 çaların çıkışına takmak istiyorum. Yani kolonlar kulaklık görevi görecek şekilde bağlanacak. Ama kolonların çıkışı jaklı değil, kırmızı ve siyah 2 tane kablo var müzik setinin arkasında mandallara takılıyor bu kablolar. Hani aleti almalıyım,ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Amfi almalısın.Müzik sistemi kolonunu mp3 çaların çıkış gücü çalıştıramaz.

• Cevaplar için teşekkürler çok yardımcı oldular. Yarın amfi alıp bağlıyorum :D
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler çok yardımcı oldular. Yarın amfi alıp bağlıyorum :D

Peki nasil bir amfi almayi dusunuyorsun??

Muzik setin calisiyorsa elinde zaten bir amfi var demektir. Muzik setinde mutlaka bir ses girisi vardir. mp3 calari muzik setinin ses girisine baglaman yeterli. Sadece uygun kabloya ihtiyacin var. Kabloyu da elektronik malzeme satan yerlerden 2-3 lira gibi bir fiyata alabilirsin.

Su anda ben de benzer bir mp3 calar-muzik seti- hoperlor birlesimi kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangiplazma -- 22 Nisan 2012; 22:21:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef müziksetinin mp3 girişi yok sadece kulaklık çıkışı var. Eski arçelik marka bi müzikseti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiplazma

quote:

Cevaplar için teşekkürler çok yardımcı oldular. Yarın amfi alıp bağlıyorum :D

Peki nasil bir amfi almayi dusunuyorsun??

Muzik setin calisiyorsa elinde zaten bir amfi var demektir. Muzik setinde mutlaka bir ses girisi vardir. mp3 calari muzik setinin ses girisine baglaman yeterli. Sadece uygun kabloya ihtiyacin var. Kabloyu da elektronik malzeme satan yerlerden 2-3 lira gibi bir fiyata alabilirsin.

Su anda ben de benzer bir mp3 calar-muzik seti- hoperlor birlesimi kullaniyorum.

mp3 calar girisi, sadece yeni model muzik setlerinde olur. ses girisinin illaki mp3 calar girisi olarak adlandirilmasi gerekmiyor. bizim evdeki cok eski, neredeyse 30 yillik kaset calarda bile bir ses girisi vardi. Ben de su anda 20 yillik bir sony muzik setini amfi olarak kullaniyorum.

muzik setinin kablo girislerinin oldugu yerin fotografini koyabilirsen bakalim.

• Setin seçeneklerinde, tape,radıo,fm,am gibi bunların yanında cd in, lıne in, aux in gibi seçenekler varmı.
    Yada arkasında nasıl girişler var.
  • aux özelliği varsa müzik setini amfi niyetine kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.