Şimdi Ara

Eski laptop için SSD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski msi ge60 laptobuma ssd takmayı düşünüyorum. Daha önceleri bir kaç kez içini açmıştım ssd yeri vardı. Şu resimde görülebileceği gibi ( bana ait değil ). Böyle bir yuva var.
    Eski laptop için SSD önerisi

Ya 250 gb takıcam yada 500 gb takmayı düşünüyorum. kafamda bütçeme göre bir plan kurdum.
    -250 gb ssd ekleme ve 4+4 gb ram leri 8+4 gb rami de yükseltmeyi düşünüyorum.
    -500 gb ssd ekleyip yeter demeyi düşünüyorum.
    Çok fazla uzman değilim bu konuda bilir kişilerden tavsiye istiyorum. sanırım msata yuvası mevcut anakart üzerinde resimdeki gibi. O yüzden şöyle bir model düşündüm baya satmış ve yorumları çok iyi. SSD
    Başka model önerirseniz incelerim. Bu arada TR fiyatları baya yüksek misal verdiğim linkteki benzer SSD için TR de +200 tl gibi minimum fiyat çıkıyor. Aliexpress den yakın zamanda yüksek meblağ ile ürün almadım ama 455 tl lik SSD alsam ne kadar vergi çıkabilir onuda ayrı hesaplamam lazım.

• Hocam korona virüsünden dolayı gümrük geçişleri ve kargolarda sıkıntılar var. Olabildiğince üstüne 50-60 tl verip tr den almanız sizin için daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uçakteknisyeni kullanıcısına yanıt
    Aciliyeti yok ama ne gibi sıkıntılar? yani 50 60 tl değil de bi 200 tl fark ediyor TR deki ürünlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.