Merhabalar. Eski msi ge60 laptobuma ssd takmayı düşünüyorum. Daha önceleri bir kaç kez içini açmıştım ssd yeri vardı. Şu resimde görülebileceği gibi ( bana ait değil ). Böyle bir yuva var.
Ya 250 gb takıcam yada 500 gb takmayı düşünüyorum. kafamda bütçeme göre bir plan kurdum. -250 gb ssd ekleme ve 4+4 gb ram leri 8+4 gb rami de yükseltmeyi düşünüyorum. -500 gb ssd ekleyip yeter demeyi düşünüyorum. Çok fazla uzman değilim bu konuda bilir kişilerden tavsiye istiyorum. sanırım msata yuvası mevcut anakart üzerinde resimdeki gibi. O yüzden şöyle bir model düşündüm baya satmış ve yorumları çok iyi. SSD Başka model önerirseniz incelerim. Bu arada TR fiyatları baya yüksek misal verdiğim linkteki benzer SSD için TR de +200 tl gibi minimum fiyat çıkıyor. Aliexpress den yakın zamanda yüksek meblağ ile ürün almadım ama 455 tl lik SSD alsam ne kadar vergi çıkabilir onuda ayrı hesaplamam lazım.
Hocam korona virüsünden dolayı gümrük geçişleri ve kargolarda sıkıntılar var. Olabildiğince üstüne 50-60 tl verip tr den almanız sizin için daha iyi olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Uçakteknisyeni
kullanıcısına yanıt
Aciliyeti yok ama ne gibi sıkıntılar? yani 50 60 tl değil de bi 200 tl fark ediyor TR deki ürünlerde.