Şimdi Ara

Eski laptobu canlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde eski bir laptop var markası xps m140
    Ekranı yok kasa çalışıyor.Ben bunu TV ye bağlayıp film dizi izleme amaçlı kullanmak istiyorum.evde internetim mevcut.fakat TV ye bağlandığında masaüstünde sorun yok fakat heralde biraz eski olmasından internette videolar falan donarak takılarak ilerliyor(internet kaynakli değil). 2x 512mb ram 40gb ide harddisk var format atıp temiz kurulum yaptım yine aynıydı.neler yapabilirim düzgün çalışması için bir öneride bulunsaniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows'tan vazgeçip Lubuntu gibi hafif bir işletim sistemine geçerseniz sisteme bir nebze can gelecektir. Ancak yine de çözüm değil. Çok eski bir cihaz olduğu için burada eski sistemlerini canlandırmak isteyen arkadaşlara önerdiğimiz SSD takma, RAM yükseltme işlemleri mümkün değil.
  • çok eski olduğu için yeterli güce sahip değil.bence hem yazılımsal hem fiziksel olarak temizleyip hatıra olarak saklayabilirsin/kullanabilirsin.
  • Siteden baktığımda 2 GB ram desteklediği ni gördüm Rami 2 yapıp HDD degissem sizce degermi peki 100 lira falan gidiyor aşağı yukari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1231 -- 30 Temmuz 2019; 15:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulabilirseniz RAM takviyesi işinize yarar tabii ki.
  • Ucuza ssd bulabilirsen baya değişir bilgisayarın durumu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.