Şimdi Ara

Eski konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga yüz yüze daha iyi olmaz mı :D neticede kızın erkek arkadaşı olabilir veya zamana ihtiyacı olabilir.
  • Müslüm Gürses Arabesk rap mi söylüyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

o fotonun çekim tarihi ne pekki ?

geçen senenin yazı veya kışıydı tam hatırlamıyorum. mersinde bir apartman dairesinin önünde. hatta o çiçeğin önünde beraber fotoğraflarımızda var.
  • quote:

Müslüm Gürses Arabesk rap mi söylüyormuş ?

jiletliyormus mu kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7seven kullanıcısına yanıt
    Kızın soy ismi ne pekki.
  • quote:

Aga yüz yüze daha iyi olmaz mı :D neticede kızın erkek arkadaşı olabilir veya zamana ihtiyacı olabilir.

Dalga mi geciyorsun kizin eger erkek arkadasi olsa senden hoslandigini belli etmez ve sana yazmazdi bile.sende ozguven problemi var bence.cesaretini topla tatli cocuk

• Benden hoşlandığını nerde belli etmiş, daha ben farkına varmadım hoca :D
  • Bugün de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benden hoşlandığını nerde belli etmiş, daha ben farkına varmadım hoca :D

Ilk sayfada yazmisdin yaa

Herneyse senlen yazismasi demek bu is tmm demek.oyle olmasa yazdiklarina cevap bile vermez

• 1. Sana karşı boş değil, sevgilisi olsaydı bırak yazmayı okundu bile yapmadan koyardı sana bloğu.
    2. Kıza her gün belli bir süreliğine günaydın mesajı at, öküz gibi uyuyorum kalkamam diyorsan da alarm kur günaydın mesajı at sonra gene uyursun. Günaydın mesajı atmak bir insan kalkınca telefonunu açtığında huzur verir, kendini önemli hisseder.
    3. Gün içinde neler yaptığını, gününün nasıl geçtiğini sor, bunu mümkünse whatsapp'tan değil arama yaparak sor.
    4. Geçmişini sakın sohbet içinde açma, yüz yüze geldiğin zaman ona anlat tüm detaylarını.
    5. Dışarıda görüşeceğin zaman kesinlikle önce yemeğe çıkın, sonra kahve içmeye geçin. Yemek yiyen vücud mutluluk salgılar, kahve ise orta dozajda vücudu dengeler mutluluk olarak.
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    2. madde gerçekleştirildi, 3. madde çok mantıklı yarın akşama doğru gerçekleştirecem.

Son olarak bir sorum olacak hocam 1. maddeyi nerden yola çıkarak yazdınız benim gözler kör olduda farkına varamıyorum :D
  • Bi hayal ettimde bundan nasıl bi kıza sevgili olur arkadaş ya. Konuşmalara , girişe bak bu adam bile sevgili yaparsa dh'de ki +20 olup kız ayarlayamıyan adamlar kendini öldürsün
  • quote:

Kızın soy ismi ne pekki.

şaka şaka rahatla :) ama küçük resimde kızı görmeden o çiçeklerde fotoğraf çekinmiş ya benim eski kız arkadaşımlada öyle bir yerde foto çekinmiştik. o aklıma geldi. konuya gelirsek. kesinlikle anlattığına göre kızın senle birşeyler yaşama isteği var. aranızdaki duyguları sen bileceksin biz değil bu da bir gerçek. onun gözünde sen şuan onunla buluşmak istemeyen bahane bulan yalan söyleyen birisin. sana bu halde yazıyor ki senden umudu var. kesinlikle sen üstüne gitmelisin biraz ilgi sevgi göster ama sakın seni seviyorum deme. yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ilerlet bu işi. ah bende olacak bu mevzu yakarım geceleri :)
  • Sana karşı biraz güveni kırılmış. Buluşuruz dediğinde bakalım vs. diyerek sallamış. Trip mi diyelim artık bir şekilse tavır koymuş o konuda.

• Muhabbeti kötü diyenler doğrusunu gösterse ya bizde öğrensek
  • Kardeş helal olsun ağzın güzel laf yapıyor
  • De ayrı

Herkez--> herkes

Lakin yerine zira kullanmalısın

Yalnış-->yanlış

Git önce yazı yazmayı öğren.

Bunlar gözüme çarpanlar.

• Kardeş viranşehir sahilinin neyini seviyon hep suriyeli ben olsam 1 dakka daha konuşmam
  • bence doğruyu açıklayın gitsin

• Muhabbetin berbat,gereksiz ayrintilarla ilgili çok konusuyosun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.