Şimdi Ara

Eski Kelepir Sistemimi Dağıtıyorum (200 TL)(Satmaktan Vazgeçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATMAKTAN VAZGEÇTİM ARKADAŞLAR. İLERİDE BELKİ YİNE GÜNCELLERİM

Merhabalar,

Öncelikle 2. el bölümünde yeniyim, biliyorum. Arada güven sorunu olabilir. Anlaşacağımızı umuyorum.

-Eski sistemimi yenilemek istediğim (konu) için parça parça veya komple olarak satmak istiyorum. Oldukça uygun fiyatlar koymak istedim ancak pazarlık payı vardır. Eski parçalar konusunda piyasaya tam hakim değilimdir.

-Pazartesi günü (03.06.2013) sistemi dağıtıp teker teker resimleri koyacağım.Ürünler fişsiz, faturasız ve kutusuzdur.. Garanti durumları bilinmemektedir. Ama yoktur herhalde.

-Kargo tercihim Aras Kargodur. Kargoya ürünleri uygun bir kutunun içinde baloncuklu kağıda(?) sarıp kargolayacağım. Kargo ücreti karşı tarafa aittir.

-Ürünler tamamiyle sorunsuz ve tıkır tıkır çalışmaktadır. Sadece ekran kartında büyük oranda toz bulunmaktadır. Temizlenebilir.

-Ödeme şekli fark etmez. Sanalpazar açılabilir. PayPal olabilir. İninal karta nasıl ödeme yapılabiliyorsa öyle olabilir. İlk önce parayı tahsil edersiniz, sonra kargo yollanır.

Kasa genel görünüm;

Eski Kelepir Sistemimi Dağıtıyorum (200 TL)(Satmaktan Vazgeçtim)

Ürünler;

-Intel Core 2 Duo E6750 @2.66 GHz İşlemci - 100 TL (Stok soğutucu ile beraber verilecektir)
    -MSI G31TM-P21 Anakart - 30 TL
    -Corsair CM2X1024-5400C4 1x2GB DDR2 675MHz 4-4-4-12 Ram - 30 TL
    -ATI Radeon HD 2600XT 256MB - 30 TL
    -Thermal Master TM-350-PMSP 350W-10 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 12 Haziran 2013; 13:04:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.