Şimdi Ara

Eski kasaya yeni sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2003 yılından kalmak bir bilgisayar var.İçinde bu anakart varhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813170109 ve psu yuvasıda büyük ihtimal 8cm çapında fanı olan psuları destekliyor.Çünkü kasada raidmax rx 450w psu var psu kasanın psu yuvasına uymuyor.Yan kapağı kapanmıyor.Ben bu kasaya;

Eski kasaya yeni sistem

Ram olaraktahttp://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/kingston-hyperxfury-8gb-2x4-1600-ddr3-bellek-hx316c10fk2-8.html bunu alacağım.

Atx kasalara mATX uyuyor değil mi ? Birde ekran kartı olmayacağı için kasanın altı boş olacak psuyu yan çevirip çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum.

Bütçe olabildiğince az olması için kasa almıyorum.Şuan bu fiyatın 10-20 tl üzerine çıkmam çok çok zor. Eğer daha iyi fikir vermek için kasanın resmini atabilirim.

• Elindeki raidmax power fazla yeterli onu kullanip kalan parayla gozunuze hos gelen bir kasa alabilirsiniz icinize sinmiyorsa eger 100-150 arasi tonla powerli kasa mevcut gozunuze hos geleni alabilirsiniz power bu sisteme 250w dahi yeterli gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.