Şimdi Ara

Eski Kasa Model Y SR mi 2024 Togg T10X LR mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maalesef yanlış bilgi belli bir kw yı geçtiğinizde evden inanılmaz yüksek elektrik faturalarıyla karşılaşacaksınız ve yıl başında sıfırlanmayacak 1 yıldan fazla bu faturaları ödersiniz gereksiz yere buzdolabı vb. cihazları da pahalı kullanmış olursunuz. Uzun yolda da tesla size şuan kw sı 8.9 tl den elektrik verecek. Yerli ve milli istasyonlarımız ise 12 tl den başlayarak ucu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 20 Eylül 2025; 12:6:49 >

Ioniq 6 kullanıcısı olarak çok güzel diyeblrim en azından test edin.

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • azaz06 kullanıcısına yanıt

bulunduğum yerin elektriği ortka olması sebebiyle kw aşımı gibi bir derdim şuanlık yok kwsı 4 tl den kullanıyorum. sadece uzun yolda lazım olacak hızlı şarj bana hocam bu yüzden mantıklı geliyor zaten yoksa dediğiniz gibi türlü pek mantıklı değil

bugün kullanıp test etmek nasip oldu açıkcası ben baya beğendim güzeldi. Test aracı 1400 km de idi ve verisi 12.9 gibi komik bir rakamda idi kafamı karıştırdı ancak ioniq 6 yenisini geleceği için şuanlık bu modeli elemek durumundayım gibi bugün baya araç kullandığım en çok beğendiğim araçlardan 1 tanesi ioniq 6 oldu

Ben eski kasayı -farlardan dolayı- yeniden daha cok begeniyorum

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.