Şimdi Ara

Eski hdd yeni bilgisayarıma takabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski bilgisayarımdan kalan harddiskim duruyor kablosu falan yok
    modeli : barracuda 7200.7 (80gb)
    İçinde xp kuruluydu en son çöktü mü çökmedi mi hatırlamıyorum yeni bilgisayarıma takmak istiyorum

şu an bilgisayarımın anakartı : ASUS P5KPL-AM SE

şu an bilgisayardaki hdd : wd6400aavs (640gb)

Eski harddiskte resimlerimiz vardı format atmadan bilgisayara takıp resimleri almak istiyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• anakartındakı kırmızı ısaretledıgım yer ıde soketıdırburaya ıde kablosu ıle baglayıp resımlerını alabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

anakartındakı kırmızı ısaretledıgım yer ıde soketıdırburaya ıde kablosu ıle baglayıp resımlerını alabılırsın

Benim anakartım bu şekilde ama.
    sağ alttaki soket o zaman.Peki ide kablosu alsam anakarta takınca format atmadan resimleri alabilir miyim içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _brvhrt_ -- 21 Temmuz 2013; 14:35:06 >

• Kabloyu atmamışım iyiki , ide kablosunu harddiske ve anakarttaki yerine bağladım , powerdan çıkan beyaz uçlardan birini taktım ve bilgisayarı çalıştırdım.Xp e birşey olmamış , donanımları tanımadı, klavyeyle usb belleği tanıdı usbe attım resimleri.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _brvhrt_ -- 2 Ağustos 2013; 10:15:08 >

anakartındakı kırmızı ısaretledıgım yer ıde soketıdırburaya ıde kablosu ıle baglayıp resımlerını alabılırsın

bende de bu en üsttekinden bir harddisk var acaba onu portatif usb ile çalıştırabilirmiyim bir şekilde hariciye dönüştürebilirmiyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

bende de bu en üsttekinden bir harddisk var acaba onu portatif usb ile çalıştırabilirmiyim bir şekilde hariciye dönüştürebilirmiyim .

lınktekı usb hdd kutusundan alırsan yapabılırsın http://www.netsiparis.com/frisby-fhc-3535a-35-ide-sata-usb-20-hdd-kutusu_p90161100016

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

lınktekı usb hdd kutusundan alırsan yapabılırsın http://www.netsiparis.com/frisby-fhc-3535a-35-ide-sata-usb-20-hdd-kutusu_p90161100016

işime gelmez hdd zatten 40 gb 40 liraya utu alcama 32 gb flash bellek alırım :) 10 liraya filan hallolamaz mı... farklı aparatlarla bi güç bide ideyi usp yapan convert lazım kanımca.. güç işi bozuyor neyse ben içindeki motoru alayımda kendime fan yapayım vantilatör yapayım içini açayım en iyisi ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.