Bildirim
Eski fotoğraf makinem hakkında (Ss'li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Normal kompakt bir filmli makine. 10-15 liraya alıcı bulabilirsen satarsın. Severim ben kompakt makineleri, çantamda filmli slr ve rangefinderın yanında hep bir tane anı makinesi olarak kompakt filmli Canon Prima Bf800 taşırım. Bence içine bir film tak ve filmli makinelerin dünyasına ufaktan girmeye başla -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocha
Normal kompakt bir filmli makine. 10-15 liraya alıcı bulabilirsen satarsın. Severim ben kompakt makineleri, çantamda filmli slr ve rangefinderın yanında hep bir tane anı makinesi olarak kompakt filmli Canon Prima Bf800 taşırım. Bence içine bir film tak ve filmli makinelerin dünyasına ufaktan girmeye başla
benim imzamdakinin makinesi bana yetiyor ama iyi fikir aslında umarım film bulabilirim her yer dijitalleşti artık zorlanırım heralde :) bunun markası tam olarak ne oluyor üstündeki büyük K harfinden kodak çıkardım ama cannonmate yazıyor diğer tarafında bir fikriniz var mı ? -
Markası ''Cannonmate'' imiş. Ben de ilk defa duydum. İstanbul'da yaşıyorsan film bulmak ve banyo yapacak yer bulmak kolay iş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocha
Markası ''Cannonmate'' imiş. Ben de ilk defa duydum. İstanbul'da yaşıyorsan film bulmak ve banyo yapacak yer bulmak kolay iş.
Muğla'da yaşıyorum maalesef :( -
özel bir makine değil, çok eski de değil muhtemelen. otomatik çekim yapan basit bir filmli makine, görünen kadarıyla makrosu, filmin isosuna göre flash şiddeti ayarı ve film sarmak için motoru var. satsan satıcı bulamazsın(15 etmez bile), kullansan iyi çekimler yapamazsın. boşver dursun kenarda süs olarak ya da at çöpe gitsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X