Şimdi Ara

Eski fotoğraf makinem hakkında (Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Evimin bir köşesinde buldugum makina hakkında bir şeyler sormak istiyorum. Hakkında araştırmama rağmen bir şey bulamadim.Bu makine ne zamandan kalma olabilir. Satsam ne kadar eder ?



     Eski fotoğraf makinem hakkında (Ss'li) Eski fotoğraf makinem hakkında (Ss'li) Eski fotoğraf makinem hakkında (Ss'li)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Normal kompakt bir filmli makine. 10-15 liraya alıcı bulabilirsen satarsın. Severim ben kompakt makineleri, çantamda filmli slr ve rangefinderın yanında hep bir tane anı makinesi olarak kompakt filmli Canon Prima Bf800 taşırım. Bence içine bir film tak ve filmli makinelerin dünyasına ufaktan girmeye başla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocha

    Normal kompakt bir filmli makine. 10-15 liraya alıcı bulabilirsen satarsın. Severim ben kompakt makineleri, çantamda filmli slr ve rangefinderın yanında hep bir tane anı makinesi olarak kompakt filmli Canon Prima Bf800 taşırım. Bence içine bir film tak ve filmli makinelerin dünyasına ufaktan girmeye başla

    benim imzamdakinin makinesi bana yetiyor ama iyi fikir aslında umarım film bulabilirim her yer dijitalleşti artık zorlanırım heralde :) bunun markası tam olarak ne oluyor üstündeki büyük K harfinden kodak çıkardım ama cannonmate yazıyor diğer tarafında bir fikriniz var mı ?
  • Markası ''Cannonmate'' imiş. Ben de ilk defa duydum. İstanbul'da yaşıyorsan film bulmak ve banyo yapacak yer bulmak kolay iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocha

    Markası ''Cannonmate'' imiş. Ben de ilk defa duydum. İstanbul'da yaşıyorsan film bulmak ve banyo yapacak yer bulmak kolay iş.

    Muğla'da yaşıyorum maalesef :(
  • özel bir makine değil, çok eski de değil muhtemelen. otomatik çekim yapan basit bir filmli makine, görünen kadarıyla makrosu, filmin isosuna göre flash şiddeti ayarı ve film sarmak için motoru var. satsan satıcı bulamazsın(15 etmez bile), kullansan iyi çekimler yapamazsın. boşver dursun kenarda süs olarak ya da at çöpe gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.