Şimdi Ara

Eski bir fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski facebooklarımı dolaşıyodum; Elo sistemine ait bir fotoğraf buldum

Eski bir fotoğraf

Edit: Force of Nature'ı özlemeyen bizden değildir

Betadan beri oynamama rağmen ilk zamanlar fotoğraf çekme ihtiyacı duymamıştım. Bu fotoğrafı Facebook'a 26 şubat 2012 de yüklemişim, 2. sezon sıraları Sonucu söyleyeyim size; bronz olarak bitirdim server değiştirdiğim için Şimdi de bıraktığıma seviniyorum. Buda böyle bir anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 27 Temmuz 2014; 21:12:58 >

• Niye bıraktın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itemları değil de cv aldığım zamanları özlüyorum, base atıp kimin nereye gideceğine bakmayı
  • Eski zamanlara her zaman imrenerek bakılacağı kesin Olafın 2012deki o hali cidden çok güzeldi ama. Bloodthirster kasınca ölmüyordu. Canı azalınca attack speed zaten artıyodu.. Hey gidi günler..

@TEHET

Hocam artık çok sıktı, hayatım lol'a bağımlı gibi bir şeydi resmen. Sosyal hayatımın iyiliği açısından da tr-west hesaplarımı satıp bıraktım şimdiyse 2 haftada 1 arkadaşların çağırmasıyla aram oynuyorum. 15 level ranked derdi yok
  • Heey sezon 2 heey. Hearth of Gold almamışsın. Olmamış
  • Sezon 1 de 800 eloydum Ah hey gidi günler
  • O zamanlar cidden cok güzeldi ya :D fon :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vista'nın OP Olduğu Zamanlar.
  • O zamanlar en cok ozledigim zamanlar nerden cikardin fotoyu simdi anilarim canlandi yine duygulandim. :)
    En cokta bot+heart of gold + philosopher stone rushlayan jungler lar geldi aklima .....
    Warmog+FoN alan shen,mundo geldi birde. :(

Suanka kiyaslastirinca o zamanlar oyun tek duzeymis diye dusunuyorum kendimce bi acidanda oyun suan cok iyi noktalara gelmis. En basit olarak baslangicta bot+3pot yapman gerekiyordu yoksa 300 ms ile kesin lane gidiyordu. simdi baslangicta herseyle baslayabiliyorsun istersen. Takimda Tank yoksa apc yoksa %100 lose olarak geciyordu kayitlara. :) Ahh Ahh ne gunlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.