Arkadaşlar evi taşıyoruz,odamı toplamaya,ekileri atmaya başladım...Şuana kadar beni hiç rahatsız etmeyen ama yeni eve taşımayı saçma bulduğum dergileri atmaya niyetlendim ama içim gidiyor Zamanında ne çok para harcamışız, onlarca Atlat , bilim teknik , bilim çocuk, nationlar geographic, leman, penguen,fermuar, blue jeans... Off yüzlerce dergi
gün gelecek bütün sevdiklerimize kıyacaz yeğenn
Birine ver ,onlarda modası geçicek bilgiler yok ..
Seve seve veririm,çöpe gideceğine arşivlerde yerini bulsun...
İzmir/karşıyaka'dayım
Çok teşekkür ediyorum.Bende izmirdeyim ama Hatay tarafındayım siz ne zaman ve nereye taşınacaksınız?En geç ne zaman müsait olursunuz?
Kardeşim yine karşıyaka da olacağız,sadece evi taşıyoruz, ben istersen sana pm yoluyla dergi sayılarını yazayım boşuna git - gel olmasın. Sende yoksa ozaman hallederiz bir şekilde
Olur bekliyorum benim elimde çok az var gerçi nerde fermuar görsem almaya çalışıyorum malum dergi kapandı ve kapanan derginin saylarını bulmak zor oluyor.Fermuar ve ekmek dergileri uzun süredir arıyorum mesela.Ama uykusuz ve penguen gibi ayakta kalan dergilerin ciltlerini bile bulmak kolaylıkla mümkün.Neyse bekliyorum pm.Tekrar teşekkürler bu arada yaş kaçtı?
Beğendiğin sayfaların,makalelerin fotoğraflarını çek,öyle at.Ben öyle yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: mrtbrc6378
Beğendiğin sayfaların,makalelerin fotoğraflarını çek,öyle at.Ben öyle yaptım.
Kardeş 100lerce dergi içerisinden bunu yapmak oldukça zor şuan :) Hepsini aldığımız zaman okuyup raflara kaldırdık,sonrasında elime bile almadım ki...genelde 2002 - 2006 arası dergiler...Sonra almayı kesmişim :)
@hayvan arkadas
Yaş 22 dostum, pm attım işine yarayacaksa hay hay
tamam ok
quote:
Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD
tamam ok
İftara az kaldı kardeşim , sık dişini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme