Şimdi Ara

Eski CBR125 mi Yeni YBR veya CBF mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motora yeni başlangıç yapacağım.Max bütçem 4000tl.Cbr125 yeni kasa alacak bütçem olsa kesinlikle onu seçerdim.Fakat 2007-2008 civarı anca yetiyor.YBR ve CBF te ise 2014-15 civarı alabiliyorum.Hangisini seçmeliyim ve neden?

• Cbr temiz bulmak zor.Ayrıca eski kasalar çok hoş durmuyor bence.Diğer ikisi arasından da bulabilirsen ybr esd tavsiye ederim.Hem daha spor hemde daha sorunsuz.Cbf de sağlam makina ama kimisi yağ yakıyor diyor kimisi yakmıyor.İlerde satarken ybr daha kolay ve kayıpsız satılır.
  • Peki hocam hız konusunda hangisi iyi, birkaç model daha buldum.Rtr 150, discover 150f,rks titanic150vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    bu saydıklarından rtr150 veya ybr tasiye ederim. rtr daha hızlı gider.
  • sıfır cbf
  • Bence hicbiri.

• hardmusty kullanıcısına yanıt
    Hocam bu rtr lerde titreşim ve amörtisör olayı nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter mı yoksa vitesli mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    hiç kullanmadım ama herkes titreşimden şikayetçi, amortisör hakkında bilgim yok.
  • Bugün canlı görme şansım oldu sıfırlarını, cbr en güzeliydi ama o modele bütçem yok, sonra apache, sonra ybr en son cbf tip olarak.Gönlüm apache den yana ama titreşim ne derece onu bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

Bugün canlı görme şansım oldu sıfırlarını, cbr en güzeliydi ama o modele bütçem yok, sonra apache, sonra ybr en son cbf tip olarak.Gönlüm apache den yana ama titreşim ne derece onu bilemiyorum

Tamamen sana bağlı.Kimisi yeni başladığı için anlamıyor sıkıntı yok diyor,büyük cc den yada diğer motorlardan apache ye geçenler çok titriyor diyor.
  • ybr tercih edebilirsin apache kullandım iyi gidiyor olabilir ama titreşim var ki bunu yeni başladığın için sorun etme bence

• Yaza kadar bekle, kış geldi alıp ne yapacaksın?
    Bütçen 7.5 falan olursa ozamana güzel bi cbr alırsın

• Dostum ben bi YBR 125 buldum. Bayramdan sonra gidip alıyorum. Aynı senin durumundaydım. CBR 125 yeni kasalara hastaydım ama aynı bütçedeyiz. Bundan dolayı YBR 125 ESD yönünde oldu seçimim.
    Hafif motor diyorlar. Parçası çok uygun diyorlar ki öyle. Madem yeni öğreniyoruz düşürdüğümüzde ya da başımıza bişey geldiğinde Allah korusun çok fazla masrafımız olmayacak. İlla ki acemilik yaşayacağız sonuçta.
  • eğer keyfi alıyorsan ve maddi imkanın varsa biraz daha bekle 10-12 bin civarını denkleştirip kawasaki ninja300 al almışken en iyilerden al
    yada istersen sıfır cbr alırsın.

Eğer ihtiyacın varsa alabileceğin en yeni motoru al
  • Kurban bayraminiz mubarek olsun, forumdaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Kurban bayraminiz mubarek olsun, forumdaslar.

amin kardesim seninde kutlu olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.