Şimdi Ara

ESKİ BİR TANE SAVAŞ OYUNU ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir savaş oyunu arıyorum. Eski bir oyun yapım yılı 2006-7 olabilir. Oyun harbi efsaneydi inşallah bilen biri çıkar.

Oyunda 3 bölüm vardı.

Fakat ilk kısım da eğitim alıyorduk. Geniş bir eğitim alanıydı. İlk ateş ediyorduk sonra bomba atıyorduk. Arkadaşlarımızı iyileştirmeyi burada öğreniyorduk ilk, öyle hatırlıyorum.

İlk bölüm karada geçiyordu. Bir adaya feribotla geliyorduk ve orada ki yerli mi diyim yoksa Japon muydular tam hatırlamıyorum düşmanları öldürüyorduk.

İkinci bölüm ise deniz de geçiyordu. Bir savaş gemisindeydik ve saldırıya uğramıştık içeriden kurtulmaya çalışıyorduk yangın falan çıkıyordu odadan odaya gidiyorduk.

Gene deniz savaşları sürüyordu. Hızlı bir tekne ile arkasında makinalı tüfek vardı onu kullanıyorduk böyle gemilere hasar veriyorduk, düşman limanında ki erzakları patlatıyorduk falan filan.

Üçüncü bölüm ise hava da geçiyordu. Bu oyunun sanırım son kısmı idi. Ben burada bölümün bir kısmını oynayıp bırakmıştım biraz zordu. Hava kısmın da uçakların havalandığı büyük gemilerin saldırı mekanizmalarına hasar veriyorduk o kısmı geçtiğimiz de düşman uçakları geliyordu ve onlarla savaşıyorduk. Orada bitirmiştim.

Oyun baya kapsamlı bir oyundu.
    Bilenlerin ve oynayanların ne demek istediğimi anlayacaklarını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• medal of honor pearl harbor gibi geldi emin değilim, kontrol edersin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naima

medal of honor pearl harbor gibi geldi emin değilim, kontrol edersin hocam.

Medal of honor pacific assault muş doğru ismi.

Bu oyunun kutulusu vardı bende 2004 de çıkmasına rağmen sen oynadıysan sence de efsane değil mi ben hayran kalmıştım call off duty falan hikaye.

Ve belirli bi zamandan sonra oyunların hikayeden çok grafik yönüne kayması beni yeni oyunlardan soğutuyor bence eski oyunlar her haliyle efsane. Teşekkür ederim ismini söylediğin için hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.