Şimdi Ara

Eski bir kitabim var yardim edebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde 1932' den kalma Almanca Adolf Hitler Olimpiyat kitabi var kaliteli kalin kapakli ve temiz durumda bir kitap. Sizce degerli midir degerliyse Istanbul'da kime satmak icin gosterebilirim? Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: montequilla

Merhaba elimde 1932' den kalma Almanca Adolf Hitler Olimpiyat kitabi var kaliteli kalin kapakli ve temiz durumda bir kitap. Sizce degerli midir degerliyse Istanbul'da kime satmak icin gosterebilirim? Tesekkur ederim.

http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-481861786-das-olimpiade-buch-carl-diem-hitler-olimpiadas-_JM?redirectedFromParent=MLA473951210

buraya koymuş birisi (tabi sen değilsen bunu koyan:D)

• quote:

Merhaba elimde 1932' den kalma Almanca Adolf Hitler Olimpiyat kitabi var kaliteli kalin kapakli ve temiz durumda bir kitap. Sizce degerli midir degerliyse Istanbul'da kime satmak icin gosterebilirim? Tesekkur ederim.

600 euro yapar .D

EDİT:Şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9F774F -- 29 Ekim 2013; 10:37:59 >

• DoomTime D kullanıcısına yanıt
    yok ben koymadim ama bu kitap evet 600 dolar gercekten iyi para okdar oldugunu sanmiyorum ama degerli oldugunu dusunuyorum saolun :)

• Ben de 1908'e ait ciltli Almanca kitabı var ama satmayı hiç düşünmüyorum. Gerçi istesem de satamam benim değil, annemin kitabı.
  • Almanca kitaplar cokr rabet gormuyor ne yazikki Fransizca olanlar daha bir degerli :)

• quote:

Değersiz hocam o kitap bana hibe edebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala bir şeyler ettiğini düşünüyorum e bay de sağlam fiyatlara satılıyor tabi seni mi kıracağım :D

• quote:

Hocam ben hala bir şeyler ettiğini düşünüyorum e bay de sağlam fiyatlara satılıyor tabi seni mi kıracağım :D

Değerli olmaz olur mu 1932 den kalma kitap Türkiyede gitmez almanca olduğundan ama ebayde almanlara satarsın

• Antikacı varsa ona göster.Onlar iyi anlarlar bu işlerden.
  • 1932'den kalma eseri ben olsam satmazdım.(2032'de elinde 100 senelik eser olmuş olacak) Tabi tercih sizin sahaflara gösterirseniz onlar size bir fikir verecektir mutlaka fiyat konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer10

1932'den kalma eseri ben olsam satmazdım.(2032'de elinde 100 senelik eser olmuş olacak) Tabi tercih sizin sahaflara gösterirseniz onlar size bir fikir verecektir mutlaka fiyat konusunda.

Hedef 2032
  • Kagoca kullanıcısına yanıt
    Hedef 2032 :D

• Kadıköy'de bazı yerlere gösterdim bilgi veremediler. Bir yer bulursam göstereceğim :))

• sattın mı hocam kitabı
  • Satamazsan ve hediye edersen bana bende kız arkadaşıma veririm hayır işlemiş olursun:)

• DoomTime D kullanıcısına yanıt
    Sattim hocam, 80 tl verdiler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.