Şimdi Ara

Eski bir flash oyunu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda çöp adamlar vardı para biriktirip farklı silahlar alabiliyorduk. Multiplayer oynanıyordu. Miniclipten giriyorduk daha sonra 2. versiyonu çıkmıştı. Uzun süredir arıyorum fakat bulamadım. Hatırlayanınız var mı?
    Edit:Oyunda cs serverleri gibi odalar vardı herkes oda kurabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 31 Ocak 2016; 1:37:26 >

• Kutu Kafalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtful

Kutu Kafalar?

Yok hocam değil.
  • Çöp adam diyince aklıma geldi. Benimde eskilerden bir oyun vardı çöp adam koşuyodu shift ile zıplıyodu hatta shifte ard arda bastığımız için sürekli yapışkan tuşlar uyarısı çıkıyodu deli oluyodum. Bilenler buna da bir baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail A.

Çöp adam diyince aklıma geldi. Benimde eskilerden bir oyun vardı çöp adam koşuyodu shift ile zıplıyodu hatta shifte ard arda bastığımız için sürekli yapışkan tuşlar uyarısı çıkıyodu deli oluyodum. Bilenler buna da bir baksın

O oyunu biliyorum çok eskiden oynardık. 345 kb ama 100 bölümlü birşeydi. İnternetteki adını bilmiyorum ama swf sini saklıyorum.
  • Hayrına up

• baskın basanındır
    aradıgın oyunun bu olmadıgını biliyorum ama belkide 8-10 sene önce oynamıştım nerden hatırladıysam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 31 Ocak 2016; 1:40:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Miniclip diyince aklıma uzaylı oyunu geldi. Bi' tane astronot vardı. Hiç uçuramazdım keratayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_dpt

quote:

Çöp adam diyince aklıma geldi. Benimde eskilerden bir oyun vardı çöp adam koşuyodu shift ile zıplıyodu hatta shifte ard arda bastığımız için sürekli yapışkan tuşlar uyarısı çıkıyodu deli oluyodum. Bilenler buna da bir baksın

O oyunu biliyorum çok eskiden oynardık. 345 kb ama 100 bölümlü birşeydi. İnternetteki adını bilmiyorum ama swf sini saklıyorum.

Ciddi olamazsın benim için upload eder misin

• quote:

quote:

quote:

Arşivin içinde gezerek buldum bendeki orjinal adıyla yükledim fakat bu ad nereden geldi bilmiyorum

https://mega.nz/#!nRRn3azI!01JM1ECUr-BNCK5kRveXJOuKXMASnwvo7XtDuCdX5Zs

• boxhead 2 hocam dediğin oyun

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Değil hocam bu oyunda zombi yoktu. 2 takım var bir odada savaşıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arşivin içinde gezerek buldum bendeki orjinal adıyla yükledim fakat bu ad nereden geldi bilmiyorum

https://mega.nz/#!nRRn3azI!01JM1ECUr-BNCK5kRveXJOuKXMASnwvo7XtDuCdX5Zs

Bu oyun işte ya eyvallah hocam bide bu yamışkan tuşlar nasıl kapatılıyor

• Stickman olabilir herhangi bir serisi. Şu linke tıklayarak tüm stickman oyunlarını bulabilirsin yeni ve eski olmak üzere.
    http://www.stickpage.com/stickgames.shtml
  • quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

Stickman olabilir herhangi bir serisi. Şu linke tıklayarak tüm stickman oyunlarını bulabilirsin yeni ve eski olmak üzere.
    http://www.stickpage.com/stickgames.shtml

Baktım hocam değil multiplayer di bu oyun dünyanın her yerinden insanlar oynı odada oynuyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.