Şimdi Ara

Eski Bilgisayarı Yeniden Toplama-Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten Selamun Aleyküm öncelikle herkese hayırlı geceler iyi forumlar .
    Sıkıntım şu ; Laptopum oldugu için çok zamandır masaüstü bilgisayarımı kullanmıyordum yani 1senedir kullanmıyorum desem yeridir valla bi sene önce benim isteklerimi karşılıyordu yeterince :) çoğunuz biliyorsunuzdur Knıght Online'yi o oyunda farm yapmak ıcın bu bilgisayarımı geliştirmek istiyorum yani yükseltcem yeniden toplucam o kadar uçak gibi birşey olsun da istemiyorum az bişey belki hiç sizin yardım ve önerilerinizle artık yapcaz bişeyler herneyse şin ikötü kısmı ben bilgisayardan pek anlamıyorum :) sizin yardımınıza çok çok çok ihtiyacım var anladıgım kadarıyla eski masaüstü bilgisayarımın parçalarını ve özelliklerini yazayım:

Şunuda unutmadan söyleyeyim bilgisayarın ramini kullanmıyorum diye arkadaşıma verdim onun oldu :) şuan bilgisayara takılı ram bellek yok.

Bilgisayardan anladıgım kadarıyla açıklayayım . Bilgisayarın içine açtım ve yazıyorum şimdi ; fotoğrafta ekleyebilirim heraldede geç oldu zor olucak biraz herneyse sarı birşey var bilgisayarın içinde büyük kare böyle cahilliğime verin bilmeden konusmak istemiyorum sanırım bu anakart Modeli ise ASUS P5PL2-GREEN 67M0AC892672 yazıyor Asus. onun yanında İntel yazılı bir Fan var onunde üstünde D34223-001 yazıyor ben bilgisayarı kullanırken hatırlıyorum Pentium4 dü .. Sonracıgıma Samsungun 80 Gb lik Harddisk mi deniyor ondan var suan ustunde takılı olarak... Supply mi diyoruz birde güç kablosunun girdiği yer var 220 Voltage markası crip... kağıt yırtık tamamını okuyamadım sonra üstündede abimden aldıgım ekran kartı var X1550 256M 64 BİT DD2 PCI-E VGA yazıyor üstünde sanırım bi eksiğim yok yani pc bundan ibaret bundan öncede takılı ram DDR2 533 MHZ 1 GB KİNGSTON idi... Benim bu bilgisayarı ne yapıp edip toplayıp adam akıllı bi hale getirmem gerekkkk . tek eksiği sanıyorum ki ram ram olunca acılıcak bu haliyle 2 knıghtı rahat acıyorum benim minimum 4,5 knıght acmam gerek bunun ıcın nereyi yükseltmem gerek ne almam ne yapmam gerek lütfen yardımcı olunuz lütfen oyun delisi değilim 8 gb ram 2 gb ekran kartı olsun ıstemıyorum ucmasın pc koşmasında azcık yürüse yeter şu halinden bi gömlek 2 gömlek üstte olsun çokta fazla birşey istemiyorum .. BU ANAKART FOTO:http://www.pcrehberi.org/wp-content/uploads/2010/09/asus-p5pl2-300x235.jpg BU SAMSUNG HARDDİSK:http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwv6jQzDg4oOGtj9g8OvBNBmMIlOy8KrlRC92tNNNvx7ABKvNN0g Ekran kartı:http://www.techfuels.com/attachments/graphic-card/6786d1224248065-sapphire-radeon-x1550-graphics-card-sapphire-radeon-x1550-graphics-card.jpg

Bilgisayarda 1 gb ram , intel pentium4 işlemci , 256 ekran kartı varken Xp yüklüyken 2 knıghtı cok rahat acıp oynuyordum şimdi bunu 4 e belki 5 e yukseltmek ıstıyorum ne yapmalıyım ?
    bana önercekleriniz nelerdir mesela ekran kartını değiştir şunu al 1 gb ramın yanına 4 slot bpşluk var git ddr2 533 mhz 2x2 ram al misal böyle yardımlarda bulunursanız cok sevınırım hayırlı geceler bir yardımı cok görmeyin ...

• Neden kimse yardım etmiyor yahu :( bir baksanız ölmezsiniz ya ?
  • Burasi teknik yardim. tavsiye alani baska yerde. bu yuzden kimse cevap vermiyor. konunuzu tasitin.
  • Bilgisayarimi yükseltmek istiyorum .
    özellikler şunlar
    Casper neo
    anakart foxconn G31Mv
    islemci intel pentium dual coreE 5200 2.50 Ghz 2Mb L2.800 Mhz
    ram 2 gb 64 bit ddr 2
    ekran kart g100 64 bit ddr2 512 mb palit
    Güç kaynağı 230 W
    Yüksetmede önceliğim ekran kartıdır daha neleri yüksetmem gerekir
    oynayacağım oyunlar gta 4 batman arkhman orgins

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.