Şimdi Ara

Eski Bilgisayar İçin Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Core2Duo işlemcili,2 GB belleğe sahip eski bir sisteme sahibim.Konsol aldım PC almak yerine ama bilgisayarda da CS:GO oynamak istiyorum.Şuan en düşük ayarlarda takılmalar oluyor çünkü ekran kartım HD2600 Pro

Bana 2.El ya da sıfır alabileceğim en azından CS:GO oynatabilecek bir ekran kartı tavsiye eder misiniz?Fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar makul olur benim için.Teşekkürler.

edit: Güç kaynağım 550W.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halay Çeken Astronot -- 6 Şubat 2016; 16:38:47 >

• Hd4850 is gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd5830 ile 1920x1080 full ayarlarda 120 fps civarında oynuyordum cs go'yu ama işlemci de çok önemli haberin olsun
  • HD77xx veya HD85xx serisi işini görür. Daha altına driver desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 6 Şubat 2016; 17:46:54 >
  • Klonoa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sisteme biraz fazla değil mi o seriler?Bir de fiyatları yüksektir muhtemelen.HD 4850 alacağım gibi gözüküyor.
  • 2600pro yeterli bir kart aslında cs go için ramini 4gb yapmalısın kesinlikle 2gb belleğin yüzünden takılmalar yaşıyorsun sanırsam, bide işlemcini yazarsan oda değişmelimi öğreniriz e7xxx 8xxx serisi bişeyse onu değiştirmeye gerek yok :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam e4300 @ 1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halay Çeken Astronot

Hocam e4300 @ 1.8

Oda degisecek o islemciyle oynayamazsin rahat bence ekran karti kalsin

2gb ram daha ekle ve anakartin destekliyorsa bi q6600 islemci al kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.