Şimdi Ara

ESKİ BBG YAPIMCISINDAN İTİRAFLAR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
20.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sanki abartılmış gibi geldi ....komplo teorisi gibi sanki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

Bana sanki abartılmış gibi geldi ....komplo teorisi gibi sanki..

banada atıyor gibi geldi yada abartıyor yada hayal gücnün sınırları zorlanmış vs
  • günaydın,böyle programların düzmece olduğunu bilmeyenler aynı catch döğüşüne bakıp,bunun doğru olduğunu sanıp,güçsüz ve iyinin tarafını tutanlarla eş değerdedir
    toplumun içindede böyle insanlar çoktur,yaradan onlara akıl ve fikir versin
    amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...Barbarian...

yaw uyumaya devam.........bi bilgide benden.........

bi istihbaratçıdan alıntı aylar önce yazmıştım.........

BBG yarismasi 'ayarlanmıs' bir yarısmadir. Düzenlenen 5 yarismanin galipleri Sabetaycilar ve Ermenilerdir. Bu programi sunan Öykü Serter, Doğa ve yarışmacı iken daha sonra program kadrosuna dahil edilen Kaan, Idil ve Cüneyt de sabetaycıdır.Buna benzeri bir "ayarlanmis" yarismanin sabetayci Keriman Halis'i dünya güzeli seçmek için yapildigi söylenir .

Programin ilk iki yarismasi bilindigi gibi sabetay baglasigi Karamehmet'lerin Show TV'sinde yapilmisti; bu grupla ilgili olarak önceki yazimda bilgi vermistim. Son üç yarismanin yapildigi Star TV'nin sahibi Cem Uzan'in ilk esi sabetayci Feyyaz Berker'in, ikinci esi sabetayci Renç Koçibey'in kizidir; her ne kadar sevilmese de bir baglasiktir (sabetayci oldugunu söyleyen de var) ve telekulakçı ve sabetaycı Senkron TV ile isbirligi yapmistir. Sabetayci Can Atakli'nin Star'a alinmasinin sebebi de geçen yazimda belirttigim gibi masrik-i azam Demir Savasçin'la akrabaligidir. Ayarlanmislik derken Kral TV'nin müzik listelerinde bir zamanlar Yesim Salkim'in (Hakan Uzan'dan bosanmadan önce elbette) nedense haftalarca birinci oldugu zamanlari hatirlatirim.
    ya sorabilir miyim sabetay ne demektir?

• izleyenler düşünsün bariz görünen şeyleri göremeyen yada görmek istemeyen çok
  • + 1000~
    quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

butür programları hiç izlemedim iyikide izlememişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikematsu

quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

Bana sanki abartılmış gibi geldi ....komplo teorisi gibi sanki..

banada atıyor gibi geldi yada abartıyor yada hayal gücnün sınırları zorlanmış vs

Evet bence de yapımcı biraz atmış. Zaten hepimiz biliyorduk kendilerinin ve Doğa Beyin biraz heyecan olsun diye yönlendirmeler yaptığını. O bakımdan renkli değişik kişiler seçiliyordu. Aslında BBG en masumlarıydı.

Neden atmış dedim, en basitinden 1. BBg'de Eray'a karşılık, Melih Murat Tarık Hülya Esra gibi hepsi birlik olmuşlardı kinlenmişlerdi. Dilek Melike de bağımsızdılar. Rakiplerinin toplam oyu Melih'e gidince Melih 1. olmuştu. Ben Eray demiştim.
    2. BBg'de Edinin zaten tam bir rakibi yoktu. Hacer bir erkekler ah erkekler şarkısıyla anca 2. olabildi.
    3. BBG'de Kaan bana göre güzel oynadı, efendi yaklaşımlarıyla 1. oldu. Ben orda Fatihi istemiştim adam Kaanla kavga edince diskalifiye oldu. Gaye sinirliydi filan ancak dürüst kızdı.

• belliydi zaten
  • Bilmediğim başka bir şey varmı ben zaten hepsini daha önceden biliyordum
  • Abi zor iş bea. Allah kurtarmış Neyse hayırlısı
  • psikologlar tarafından kişilerin secildigi dogru ve böyle sinirli ,sivri ,tip insanları secildigide dogru.. ben semra hanımın yarısmaya bas vurmasını izlemiştim kadının konusmaları öyle yapmacıktıkı sorunlu oldugunu belli idi.. reyting kaygısı yuzunden yapiliyor bunlar ve cidden cok izleniyor .. genclerin degilde daha cok evde duran orta yaşlı bayanlar cok seviyor bu tarz programları.. yapımcısının itiraflarının dogru olup olmadıgını bilmiyorum.. bazıları dogru...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...Barbarian...

yaw uyumaya devam.........bi bilgide benden.........

bi istihbaratçıdan alıntı aylar önce yazmıştım.........

BBG yarismasi 'ayarlanmıs' bir yarısmadir. Düzenlenen 5 yarismanin galipleri Sabetaycilar ve Ermenilerdir. Bu programi sunan Öykü Serter, Doğa ve yarışmacı iken daha sonra program kadrosuna dahil edilen Kaan, Idil ve Cüneyt de sabetaycıdır.Buna benzeri bir "ayarlanmis" yarismanin sabetayci Keriman Halis'i dünya güzeli seçmek için yapildigi söylenir .

Programin ilk iki yarismasi bilindigi gibi sabetay baglasigi Karamehmet'lerin Show TV'sinde yapilmisti; bu grupla ilgili olarak önceki yazimda bilgi vermistim. Son üç yarismanin yapildigi Star TV'nin sahibi Cem Uzan'in ilk esi sabetayci Feyyaz Berker'in, ikinci esi sabetayci Renç Koçibey'in kizidir; her ne kadar sevilmese de bir baglasiktir (sabetayci oldugunu söyleyen de var) ve telekulakçı ve sabetaycı Senkron TV ile isbirligi yapmistir. Sabetayci Can Atakli'nin Star'a alinmasinin sebebi de geçen yazimda belirttigim gibi masrik-i azam Demir Savasçin'la akrabaligidir. Ayarlanmislik derken Kral TV'nin müzik listelerinde bir zamanlar Yesim Salkim'in (Hakan Uzan'dan bosanmadan önce elbette) nedense haftalarca birinci oldugu zamanlari hatirlatirim.

Sabetaycılar her yerde yaa...şu anda tv dizilerinde felan izlenen çoğu isim war...

• İzleme izletme en güzeli bu
    bu tür programlar tamamiyle
    Türk Aile Yapısını bozmak için yapılan programlar
  • bilgisayarın başından kalkmamak gerekli
  • tıpkı truman show gibi ! ama burda truman olan biz oluyoruz herhalde çünkü filmdeki seyircilerin düzmeceden haberi vardı. bizim ise yok
  • Yuh abi sahtekar olmus herkes ya... bu aciklama nekadar dogru bilmem ama dogru boktalari ust seviyede...
  • bunların hepsi düşünmememiz ve çalışmamamız için uydurulmuş programlar. Türk halkını dünyadan habersiz hale getirmeye çalışıyorlar
  • Asıl gaza gelip de ona mesaj atan insanlara ne demeli?

Memlekette cahil çok tabi. Gerçi üni okuyanlarda da pek bi marifet yok ama... neyse...
  • Türkiye İyiye Gitmiyor.... Pezevenk programları bbg ler değişik değişik programlar...Hepsi Boş Programlar.. BOŞ İNSANLARIN İZLEDİĞİ BOŞ PROGRAMLAR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.