Şimdi Ara

Eski basım mat/geo kitapları çözmek zaman kaybı mı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde çok sayıda eski basım kitap var. Şimdi yenisini almakta istemiyorum bu eski basımlar yapar mı yoksa yeni mi alıyim?

Elimdeki kaynaklar:

Mat: KAF Serisi, karekökt tyt ve yks, bilgi sarmalı tyt ve yks

Geometri: Limit, bilgi sarmalı, birey b, karekök

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgi sarmal ve karekökün eski yayınları çöp fakat yenileri gerçekten güzel kitaplar. Geometrinin eski yayınları eskinin iyi yayınıysa halen çözülebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp diyen der tamam da 2018de derece yapanlar yine bu eski basım kitaplarla hazırlandı. Matematik - geometri çok iyi yapan bir sürü kişi var.
    TYTde soru tipi biraz değişti, ayt'de bazı konular çıkarıldı. Bunun dışında her şey farklı değil.
    2016da 2017de ilk 100 yapan adamı alıp bugunkü sınava soksan sanki kalem oynatamayacak!

KAF zaten konu anlatımı niyetine gayet işe yarar. Karekök eski basım yksler çıkarılan konular dışında çok farklı değil. TYTsini incelemedim onun yerine yeni nesil kitap almak daha mantıklı. Bilgi sarmalların yenileri iyi, eskilerini bilmiyorum.

matta kaf, karekok yks, geoda karekok, birey b hala iş yapar.

Bunun üzerine zaten farklı sb ve yeni denemeler çözeceğini düşünüyorum. Çok sıkıntı olmaz. 100 - 150 lira için uğraşamam, riske giremem dersen yenilerini alabilirsin. Yeni nesil kitaplar al ille de alacaksan bireyin, karekokun yenisini alma eskisi varken.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRİ | Çok mu Geç?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.