Şimdi Ara

Eski Basım Fem 8'li Deneme Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nette buldum da güzel gibi geldi bana 2015'te dh'de de orta seviye demişler çözen var mı hiç

• up
  • Matematiğine göz gezdirdim ne zor ne kolay ama kolaylığı ağır basar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyali sağlamdır kalanı kolay-orta arası.
  • nevergiveup99 N kullanıcısına yanıt
    hocam 10 net civarı yapıyorum üslü-köklü-basit eşitsizlik-mutlak değer- filan bitti 10 net civarı yapıyorum problemler fonk obeb küme eksik çözsem iyi mi olur bilemiyorum ya da konu çalışmaya devam mı etsem ? Birde hocam benim hedef tm-3 ilk 30k hedefim var mezunum geçen sene edebiyatta 51 net yapmıştım mat yüzünden hiçbir işe yaramamıştı sadece mat + tekrar şeklinde gidiyorum lys mata ocak ayında başlasam sıkıntı olur mu çünkü ygs konularını sağlam oturtmam lazım behzatın videolarını da aldım yani lys mat için 25 net hedefi olan biri için ocak ayı gibi başlamak sıkıntı olur mu
  • Puntan2016 kullanıcısına yanıt
    BEnimde LYS 25 hedefim var YGS 20
    çalışırsan olur neden olmasın

• Cevap net: ESKİDİR. Eski müfredatın sıkıcı sorularıla boğulurken yeni müfredatın yeni tip sorularını kaçırırsın. Sen taban aritmetiği çalışırsın Ygsde öklid algoritması sorarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakir.alperen

Cevap net: ESKİDİR. Eski müfredatın sıkıcı sorularıla boğulurken yeni müfredatın yeni tip sorularını kaçırırsın. Sen taban aritmetiği çalışırsın Ygsde öklid algoritması sorarlar.

ösym eskiden kaldırdığı konudan bile sorduğu zaman oldu . meb kitaplarında yoktur ama sormuştu fizikçi demişti. çünkü fizik kitapları ortak değildi tüm ülkenin.sonuç belli olmaz yani.
  • Ya o mesele aslında şöyle işliyor. Meb bir konuyu kaldırırken Talim Terbiye Kuruluna danışır. Eğer konu çok önemli veya uzun zamandır müfredatta ise ya da diğer konularla bağlantı oluşturmuşsa; konunun büyük bölümü kaldırılır kalan bağlantılı kısımlarsa diğerlerinin içine gizlenir.(Örn: -log anlamındaki colog 2010da kaldırıldı ama kimyada asit-bazın içinde hala cologdan bahsedilir ya da bu Lysde başımızı yakan olay: Biyolojide idrarın içeriğindeki iyonlar verilmiş ve birimi küçücük bir şekilde eq(iyon) vermişti. Aslında bizim müfredatta idrardaki maddelerin glomerulustan geçerken nötrleştiği söylenir ama eski konu işte kim vurduya gittik :) ) Buna rağmen yeni müfredat bomba gibi geldi. Alan seçiminin 11. Sınıfa alınması yüzünden Ygs konuları(sayısal için konuşuyorum) özellikle kimyadaki sözel konular %50ye yakın arttı. O yüzden eğer hiç deneme bulamadıysa tabiki eskiyi çözer sonuçta 2+2 hala 4 ediyor. Ama yeniyi çözmesi her anlamda büyük kolaylık sağlar. Biraz uzun oldu ama kusura bakma artık. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.