Şimdi Ara

Eski atariyi çalıştıracak adaptör uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde atari var çalışıp çalışmadığını bilmiyorum bide adaptörün var uyumlu değilmi bakabilirseniz ?
    ataride yazanlar ;
    DC:9V
    Max current:850mA
    Power:4w
    -Adaptör
    9v dc
    300mA
    ama çalıştıramadım acaba adaptördenmi yoksa tvye bağlantıyımı yapamadım.
    teşekkürler

• Adaptörün gücü düşük o nedenle çalışması zor. 10-15 watt civarı bir adaptör bulmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Adaptörün gücü düşük o nedenle çalışması zor. 10-15 watt civarı bir adaptör bulmalısınız.

Hocam öncelikle teşekkürler.Watt derken adaptörde watt yazmıyor ama 12v 9v gibi şeylerle ayarlanabiliyor 12vdemi çalıştırmalıyım yoksa mA yüksek bir adaptörümü kast ettiniz ?
  • 9VDC 1A bir adaptör kullanmalısınız. 850mA yakın olması daha iyi olur, örneğin 900mA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg1981

9VDC 1A bir adaptör kullanmalısınız. 850mA yakın olması daha iyi olur, örneğin 900mA.

Anladım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKodhan -- 9 Ocak 2014; 13:16:45 >
  • watt akım ile gerilimin çarpımıdır.

12 voltluk adaptörle de çalışır ama iç devrelerinde bulunan regülatör 9 volta göre daha çok ısınır o nedenle voltajı değiştirmeden daha yüksek akım sağlayan adaptör kullanırsanız uzun kullanımlarda adaptörünüz de ısınma yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

watt akım ile gerilimin çarpımıdır.

12 voltluk adaptörle de çalışır ama iç devrelerinde bulunan regülatör 9 volta göre daha çok ısınır o nedenle voltajı değiştirmeden daha yüksek akım sağlayan adaptör kullanırsanız uzun kullanımlarda adaptörünüz de ısınma yapmaz.

Hocam önemli olan ısınması değil.Atariyi çalıştırabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısa süre için evet. Isınan sadece adaptör değil atarinin kendisi de olur o da kısa sürede arızalanmasına yol açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.