Şimdi Ara

Eski Atari Oyunlarını Özleyenlere Dev Hizmet (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimde Arkadaşımdan aldığım 7000 oyun M.A.M.E var. Fakat Emulatör içinde Flintstunes (Çakmaktaş) oyununu bulamadım. Emulatör içinde ismi nasıl geçitor The Flintstones ve Flintstones şeklinde arattırdım bulamadım. Burada resimde gözüküyor. Acaba buradan çakmaktaş rom zip dosyasını gönderseniz bende elimdeki mame roms içine koysam onu oyunu oynayabilir miyim ? Flintstones Oyunu 2 Farklı şekilde birinde select tuşu ile Çakmaktaş ve Moloztaş değişiyor yerine göre birisi ile oynanıyor. Diğerinde ise Sadece Çakmaktaş ben ikisini de istiyorum. Saygılarımla.

@Caner_Gnc
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacomert

Elimde Arkadaşımdan aldığım 7000 oyun M.A.M.E var. Fakat Emulatör içinde Flintstunes (Çakmaktaş) oyununu bulamadım. Emulatör içinde ismi nasıl geçitor The Flintstones ve Flintstones şeklinde arattırdım bulamadım. Burada resimde gözüküyor. Acaba buradan çakmaktaş rom zip dosyasını gönderseniz bende elimdeki mame roms içine koysam onu oyunu oynayabilir miyim ? Flintstones Oyunu 2 Farklı şekilde birinde select tuşu ile Çakmaktaş ve Moloztaş değişiyor yerine göre birisi ile oynanıyor. Diğerinde ise Sadece Çakmaktaş ben ikisini de istiyorum. Saygılarımla.

@Caner_Gnc

Hocam bayağı geç oldu cevap ama sizin dediğiniz oyunu küçükken oynuyordum. MAME oyunu değil NES oyunu kendisi. Çakmaktaşların çocukları volkanda lavların diğer tarafında kalıyor ve Çakmaktaş ve Moloztaş haritayı dolaşıp volkanın diğer tarafına ulaşmaya çalışıyordu. İki farklı oyun demişsiniz;
    Biri bu :http://www.emuparadise.me/Nintendo_Entertainment_System_ROMs/Flintstones,_The_-_The_Surprise_at_Dinosaur_Peak!_(USA)/55538
    Diğeri de bu :http://www.emuparadise.me/Nintendo_Entertainment_System_ROMs/Flintstones,_The_-_The_Rescue_of_Dino_&_Hoppy_(USA)/55536

Bu oyunları arkadaşınızdan aldığınız MAME emülatörü ile oynayamazsınız. Nes emülatörü indirmeniz lazım. VirtuaNes adında bir emülatör var bunun için. Bu indirdiklerinizi o program vasıtasıyla açıp oynayabilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorum diyorsanız benim ilk mesajda paylaştığım 100 mb'lık arşivi indirebilirsiniz. İçinde The Flinstones dahil başlıca oyunlar var.

• tesadüfen denk geldim şuan iyikide denk gelmişim ya ne kadar mutlu oldum anlatamam hocam.indirmeye başladım.eline emeğine sağlık
  • süper paylaşım. tamda benim istediğim gibi. bilgisayar oyunlarını sevmemizi sağlayan gerçekten eğlenceli oyunlar bunlardı.
  • Ulan nereden nereye be..
    20 yıl önce Snow Bros oynuyorduk şimdi Phantom Pain'i bekliyoruz
  • Bakarım yarın
  • Çok güzel konu. Ellerine sağlık usta. Nes emulatörlerini 7-8 senedir aktif olarak kullanıyorum. SSlerde Ninja Gaiden'i görmemek biraz üzdü. ^^
    1 hafta önce Nes mini konsolum geldi. Şimdilik 30 oyun var içinde ama emulatörlere ara verdim azıcık. Nes diğer oyunları da getirecek mi acaba miniler için
  • Adını bir türlü bulamıyorum deli olacam. 2 karakter seçiyorsun. Güç dolunca süper güç hareketi yaptığında eleman düşmanı voleybol topu gibi kaldırıp vuruyor 2. seçtiğin elemanda beybol topuyla karşılayıp vuruyordu. Var mı hatırlayan ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.