Şimdi Ara

Eski Atari ile ne yapılabilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kasetleri programlamayı bulsanızda içindeki oyunlara nasıl müdahale edeceksiniz. oyun yazmak baya zor olsa gerek gerçi bu atari ama oda zordur herhalde :D
  • evet cevap verecek yok mu bu kasetlerle ne yapılabilir
  • Atari kasetlerini PC ses çıkışına bağlayacağınız bir tape aracılığıyla yazabilirsiniz. Kasetlere yazdığınız oyunları, programları nostaljik amaçla yükleyip oynayabilirsiniz...

Atari'nin hangi modelleri elinizdeki cihazlar? Atari 800XL? Kitap dergi vs. varmı yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore

Atari kasetlerini PC ses çıkışına bağlayacağınız bir tape aracılığıyla yazabilirsiniz. Kasetlere yazdığınız oyunları, programları nostaljik amaçla yükleyip oynayabilirsiniz...

Atari'nin hangi modelleri elinizdeki cihazlar? Atari 800XL? Kitap dergi vs. varmı yanında?

hocam sen karıştırmışssın. arkaadaşlar atari derken nintendo entertainment system (nes) i kastediyorlar. atari 800 vs değil. ben vakti zamanında commodore kasetlerinden teype bayağ karışık kopyalama yapardım
  • nostalji yapılır
  • Mouse ve klavyenin bordu değerlendirlebilir.Bozulan bir eşi ile değişebilr.Özellikle sevdiğiniz mouse filan varsa kablosunu değiştirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

o kasetleri programlamayı bulsanızda içindeki oyunlara nasıl müdahale edeceksiniz. oyun yazmak baya zor olsa gerek gerçi bu atari ama oda zordur herhalde :D

o kısım kolay googla da aratın tonlarca nes oyunu bulursunuz
  • bende de nintendonun 90 model bir atarisi var..isteyen varsa satabilirim uygun fiyattan
  • arkadaslar microgenius ve gamestar kasetlerini nasıl pcye aktarabiliriz.nette roomlar var ama orijinal değil.ne ile pcye bağlayabiliriz?
  • Eğer nintendo,amiga falan varsa hiç dokunma !!!
    ama çakma nes ise içinden direnç vs sökebilirsin zaten ufak bir kartı olur.
  • Bendede atari var bir tane.Ve daha bir sürü ıvır zıvır bende bir şeyler yapmak istiyorum.
  • Türkiye'de ateriyle hiç tanısmamıs cocuklar var onlardan birini bulup hediye edebilirsin
  • 80 90 da doğmayan cocukalr tabiki görmemiştir oynamamıştır. şuan ateriye bakacak cocuk tanımıyorum ne kadar fakir olursa olsun ateriye bakmaz millente bilgisayar var onu gören cocuk ateriyi istemez tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

80 90 da doğmayan cocukalr tabiki görmemiştir oynamamıştır. şuan ateriye bakacak cocuk tanımıyorum ne kadar fakir olursa olsun ateriye bakmaz millente bilgisayar var onu gören cocuk ateriyi istemez tabi.

Herkesin çocuklugu seninki gibi parlak geçmiyor dostum
  • bizim cocukluğumuzda ne atri ne bilgisayar vardı şimdiki bebeler fakir bile olsa tamah etmiyor eskiye. 15 yaşındaki cocuğa gamboy verdim renkli ekran ds lerden marıo oyunu var 2 adet 2 ci gün hurdacıya vermiş değerini bilmeyenlerde var
  • bence kesinlikle birine verme ya da parçasını alma. ilerde çoluğun çocuğun olunca gösterirsib biz bunlarla oynuyoduk dersin.
  • Ben olsam sıkıldıkça açar eski günleri hatırlardım Hele bir de bol oyun varsa tadından yenmez. Şimdi keşke diyorum eskileri daha temiz kullansaymışım da daha çok hatıra kalsaymış. Makine temizse ve oyun varsa talip olabilirim
  • 10 20 yıl sonra antika olacak saklayın bir köşede bende 70 lerden kalma cpu lu hesap makinesi var 699 dolara alınmış amerikadan 2 pil ile calışıyor ayrıca 9 v ile led ekranlı japon malı.

aradan 40 yıl gecmiş hala calışıyor içinde 1 adet işlemci 1 adet programlanmış pıc mevcut
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.