Bilerek ilkokul ve lise den bir kişi hariç aramı herkesle kestim.Kesme nedenim anlaşamamız.Fakat geçen sene ekim ayında öğrendim benim abd de bir akrabam varmış bunu geçen seneye kadar bilmiyordum ileride beni alacaklarmış orada yaşayacaktım.Fakat virüs çıkınca engellendi bu başka konu.Bunlar çok zenginler buraya kadar her şey normal.Fakat içimde birilerinin özel görüntülerimi 2018 de yabancı erkeklerle olan kızlara küfür ettim diye attıklarından şüpheleniyorum.Neden mi?Çünkü bu kişilerin Türk düşman ermeni dostları var ve bir tane milyonluk makyaj şirketi sahibi biri var.Bu kişinin özel görüntülerimi kavga ettiğim kişilere 2018 de ettiğim küfürden dolayı beni rezil etme amaçlı attığından şüpheleniyorum.Ben ileride bunu araştıracağm ne yapacağımı biliyorum.Ama belki benden daha iyi bilen çıkar diye belki 1-2 tane alternatif yol bulurum diye sizlere soruyorum. Ekleme: Malesef beni bebekliğimden beri bu makyaj şirketi sahibi italyan karı takip ediyor ve ben avrupalılardan ve italyanlardan nefret ederim.Yani doğuştan akrabalarım beni ona buna söyleyerek hedef gösterdi doğuştan akraba terörüne maruz kaldım yanlarınada gitmek istemiyorum artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAllEverWantedThis462 -- 30 Mart 2021; 22:26:51 > |
Bildirim