![]() “AKP Eski Milletvekili ve Nevşehir Üniversitesi Rektörü olduğunu söyleyen Mazhar Bağlı, jandarmalara el kaldırarak “terörist” dedi.” https://twitter.com/TurkcuPaylasim/status/1639579998624399360?t=Ewfotku9znSPsmRQ1hJpMw&s=19Kendisinin özgeçmişi ise şöyle; ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski AKP'li Vekil Jandarmaya El Kaldırarak Terörist Dedi.

-
-
Menfaatlerine çomak sokan kim varsa terörist oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendileri istedikleri gibi at koşturmaya alışıklar, önüne engel çıktımı yapıştır fetöcü terörist sıfatını olur biter.
Destur belli " ne istedinizde vermedik" , istediklerini vermeyince evde tazmanya canavarına dönen küçük çocuk gibiler.
-
YEMİN EDİYORUM HOCAM VALLA BRAVO. RESMEN NOKTA ATIŞI YAPMIŞSINIZ.
-
İddia: Eski 'Zaman' Yazarı ve AKP Vekili Mazhar Bağlı, Sinan Ateş'e 'FETÖ'cü' Dedi
Barzani'nin kanalı (Jandarma eski AK Parti Urfa milletvekillini darp etti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 27 Mart 2023; 23:46:3 >
-
Ben sur gazisiyim, bana bile terörist dedi kefen giyip şehir meydanına çıkan soytarılar. Doğuya götürsen 2 ddk da donuna mıçacak tipler halbuki. Tipitip bunlar ya :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ŞU SEÇİMLER Bİ OLSAYDI DA KURTULSAYDIK. VALLA BIKTIM AKAPEDEN DE TROLLERİNDEN DE...
-
Asla şasmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komik... Şaşırdık mı... Hayır...
Bu vatandaşı bi de HT'de TV'ye çıkarıp konuşturuyorlar. Saçma sapan, gerçek cevapları falan bilmesine rağmen çarpıta çarpıta göz göre göre yalanlarla algılarla gidiyor. Prof falan olmuş bir de hesapta. Ama kimlerin nasıl prof olduğunu da biliyoruz.
Ha tabi altına eski vekil yazmıyorlar, akademisyen titri ile çıkıyor hesapta
-
Arkaşlar bunlara oy vermeyelim oyda verdirmeyelim. Etrafımıza ağırlığımızı koyup Bu omurgasızlara artık yeter diyelim.
En Beğenilen Yanıtlar

Menfaatlerine çomak sokan kim varsa terörist oluyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X