Şimdi Ara

eski 512 ramlerim yeni bilgisayara uymuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar yeni bilgisayara eski bilgisayardaki ramleri takamıyorum girişleri uymuyo yapcak bişiy yokmu ?

• Eski ram SD'dir. Yeni anakartlar ise DDR/DDR2'yi destekler. Girişler uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06_onur -- 20 Ağustos 2007; 13:50:20 >
  • yani takmamın imkanı yok :)
  • Selamlar..
    Eski Bilgisayarın anakartı ne idi ? şimdiki ne mesela bunları bilmek lazım ama uymuyo dediğinize atfen yapacak bi şey yok diyorum . Uyan ram alacaksınız.
    Saygılarımla
  • Maalesef. :(

Onu satıp, anakart hangisini destekliyorsa (DDR veya DDR2) onu almanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06_onur -- 20 Ağustos 2007; 13:54:13 >
  • peki eski bilgisayarımda sunlar vardı p4 1.8 512 iki tane ram 40 gb hgard disk geforce fx5200 bunlar normalin gerisinde kalmış özellikler hicbi parcasını kimse almaz diye düsünüyorum . O yüzdeneskileri yenide kullanmak istedim ama olmuyo iste :) 40 gb ı yeni bilgisayara nasıl takıcam onud a bilmiyorum :=)
  • Yeni anakartın sitesine girip özelliklerine bakmanız yararınıza olacaktır. Eğer elinizdeki parçalar, anakartın özelliklerine uyuyorsa olur, uymazsa olmaz maalesef.

Harddiski takmak için bir bilen bulmanız lazım o zaman. :)

Reklam yasak mı bilmiyorum ama parça satmak için gittigidiyor'a uğrayabilirsiniz. Mutlaka bir alıcısı olur ürününüzün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.