Bildirim
Eşitlik bir tek bana mı saçma geliyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O açıdan bakacaksak asgari ücret alanda 15000 bedelli ödedi, yılda milyonlarca dolar alan futbolcuda aynı parayı verdi. Eşitlik denen bir şey yok, dünyada yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Norveç gibi ülkelerde az da olsa bu eşitlik sağlanabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cumhuriyet burası kardeşim tc kimlik numarası olan herkes eşit -
Asıl eşitlik bu olmamali
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sadece örnek olsun diye onu yazdım kanka yoksa dediğin gibi örnekler dolu. Asgari ücretli ile geliri yüksek kişilerin marketlerde bile aynı şeylere verdikleri paranın eşit olması saçma. -
ünlem, emoji vs. koymadığın için troll mü ciddi mi yazdın anlamadım. Ama bu eşitlik halka zarar bir eşitlik yani iyi bir şey yok ortada. Sen ihtiyaçlarından keserek o parayı 2-3 ayda çıkarırsın o adam 2-3 saniyede kazanır o parayı. -
Fazla uzun sürebileceğini düşünmüyorum çünkü baronlar var para baronları. Bezos, gates, buffet ve daha nicesi. ABD de seçimlerde trump a rakip birisi vardı adını hatırlamıyorum vergilerde servet vergisi alınacağını yüzde olarak hesaplanacağını söylüyordu. Peki ne oldu ? Ses yok seda yok. Gerçek eşitlik sağlanırsa, insanlar gelirlerine göre belirli oranda vergi verirse, fiyatlandırma yapılırsa o isimler en başta istemezler bunu. Kim 100 milyar servetinin sadece minnacık %1 olan 1.000.000.000 ceza ödemek ister ki ? bunun %10 olduğunu düşünemiyorum bile. -
ne parasından bahsediyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X