Bildirim
Eşit felan değiliz arkadaşlar...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
pozitif eşitlikmiydi neydi onun adı. kısaca eşitlik yoktu zaten -
Ana erkil bazı toplumlar hariç insan tarihi boyunca kadını hep ezmişiz, hala da bazı yerlerde ezilmekte. Bırak da bu kadarı da yapılsın artık kadınlarımıza! -
erkek ve aileden sorumlu bakan yaptım seni
eşinden dayak yiyen erkek sayısı kadın sayısına göre oldukça az olduğu için dernek açmak için gereken sayıya ulaşamıyor.
istiyorsan sen erkeğin peşinden koşabilirsin.
bunu başarıp hamile kalabilirsen değil 6 ay 6 yıl izin verirler sanaAyrıca erkeklerde devletten askerlik nedeniyle uzun süreli izin alabiliyorlar. ama ücretli dğeil
-
quote:
Orijinalden alıntı: RideMyRocket
Ana erkil bazı toplumlar hariç insan tarihi boyunca kadını hep ezmişiz, hala da bazı yerlerde ezilmekte. Bırak da bu kadarı da yapılsın artık kadınlarımıza!
ama hakediyolar be birader..yani öyle şiddet manasında değilde..hani en basitinden forumda açılan kız konularına falan arada baktıkça şimdi bu konuyu bağladım..tamam belki çok kelalaka ama onları ezmeyince tepene çıkıyorlar bu seferde..
bu kısır döngü bence nerden başladı bilinmez...kadınlara böyle davranıldığı için mi erkeklere böyle yapıyor bizim millet yoksa kadınların doğasından gelen bişey olduğu için mi Türk erkeği böyle yapmak zorunda kalmış yıllarca...gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Orijinalden alıntı: RideMyRocket
Ana erkil bazı toplumlar hariç insan tarihi boyunca kadını hep ezmişiz, hala da bazı yerlerde ezilmekte. Bırak da bu kadarı da yapılsın artık kadınlarımıza!
ama hakediyolar be birader..yani öyle şiddet manasında değilde..hani en basitinden forumda açılan kız konularına falan arada baktıkça şimdi bu konuyu bağladım..tamam belki çok kelalaka ama onları ezmeyince tepene çıkıyorlar bu seferde..
bu kısır döngü bence nerden başladı bilinmez...kadınlara böyle davranıldığı için mi erkeklere böyle yapıyor bizim millet yoksa kadınların doğasından gelen bişey olduğu için mi Türk erkeği böyle yapmak zorunda kalmış yıllarca...gibi
Ben olaya kişisel konulara ele almadan bir genelleme olarak baktım. Tabii o konular farklı. Ama ben onu yine erkeklerin, kadınların etrafında fır dönmesine bağlıyorum. Bütün erkekler ağır başlı takılsa kızlar böyle olur muydu bilemeyiz.
Ama konumuza dönersek, malesef hala çoğu kadın haklarından mahkum kalmakta, ezilmektedir. Kastettiklerim yedikleri önünde yemedikleri arkasında olan şımarık ergen kızlar değildir. Bahsettiğim tarım toplumlarındaki kadınlardır. Malesef çoğu töre cinayetinden tutun, namus belasına kadar çoğu şeyden dolayı hayatını yaşayamamaktadır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X