Şimdi Ara

Eşit ağırlıktan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler bu sene idare eder denilebilicek bir sıralamadan mezuna kaldım,ayt kısmında iyiyim tyt geri attı beni sınav öncesi yaşadığım şanssızlıklara bağlı olarak.Bilgisayar okumak istiyorum fakat istenilen netler çok yüksek iyi okullar için,koç veya sabancıya eşit ağırlıktan girmeyi deneyip ordan bilgisayar mühendisliğine dönmek ne kadar mantıklı(koç için çap düşünüyorum).Ama bu üniversiteler tutmazsa da eada alternatifim yok işletme okurum ama asıl ilgim yazılım olduğu için bilgisayar diploması istiyorum

sizce risk almayıp sayısaldan mı devam etmek daha mantıklı olur daha çok tyt kısmından patlıyorum sayda 110 küsürlü netlerle gelen top tier okulun eada 100 küsürlü netlerle gelmesi kafa karıştırıyor

ayt kısmını halledebiliceğime inanıyorum eada eğer üzerine düşersem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• up

• ilk 1k yapabileceksen ea seçmek daha mantıklı. ama bu hedefte ea da zaten 8-10k öğrenci vardır. dolayısıyla sayısaldan kolay olsa da matematik temelin iyi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    isterse eadaki 50k kisi hedeflesin gereken neti değiştirmiyor,vepuandan bakınca 107.5tyt 77.5ayt bu sene sayda 92 obp ile 1700den 2500e atıyor

107.5tyt 73 ayt eada 180den 210a atıyor

tytyi 112.5 ayarladım hâla sayda 800den 1500e atıyor eada 140.

• Jwthh kullanıcısına yanıt

demek istediğim o değil. bu sıralamayı ve netleri yapan öğrenciler. gitgide say yerine ea dan girip çap yapmak isteyen öğrenci sayısı artıyor. bu durumda yapman gereken net de artacak otomatik olarak. 3-4k yaparsan ne okuyabilirsin, onları da düşünmek mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 14 Ağustos 2023; 10:29:32 >
  • say 3 4 kda alternatifim varken ea 3 4 k da yok maalesef fakat 107.5 68 netle bile eada ilk 600 geliyor cok kafa karistirici

bahsettiğim hocalarım siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz çok değerli

• Bilgisayar dışında alternatiflere okeysen kotu senaryolar için (odtu econ, iuhf vs) okey, yoksa hayır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Risk.

Pek sevmiyorum bu tarz "şeyleri"

Çap mevzusu zaten başka bir konu.

The Killing Road +1

• Yaralıpanda +1

• Yukarıda denilenlere katılıyorum,taban sıralamalar açıklandığında sabancı ybf ve ssbf büyük çekişler yapacak gibi geliyor.Aynı şekilde hukuk,işletmeye falan ilgin yoksa ne kadar süper bir öğrenci olsan bile riskli bir hareket.3-4kya top okullarda cs gelmiyor ama itü kontrol yazılıp başka alandan ilerlenilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam bu sene benim liseden biri sene başından beri sadece sabancı'ya ea'dan girip ceng yazmak için çalıştı. Adam ea 144 sözel 41 yapıp sınavı tokatladı. Kumar ama yaparım diyosan denenebilir

NOT: Ne olur ne olmaz diye alternatif bölünmler belirlemen daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 14 Ağustos 2023; 11:35:10 >
  • alternatif bir bölüm yok maalesef benim için eada.Yazılıma yoğunlaşmak istiyorum,işletmeye ekonomiye ilgim var fakat tamamen üzerinden bir hayat sürdürecek kadar değil

kurumda ayt denemeleri başladığında ea kısmını da çözerim birkaç deneme,20 net çıkartıyorsam son 1 2 ay molalarda eşit ağırlık da bakar 30 bandına getirmeye calisirim o şekil bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum en mantıklısı bu galiba
    70 net yetiyor zaten ea adına

• nullpointer13 N kullanıcısına yanıt
    hocam eada alternatifim yok çok büyük kumar, ilk senem de değil mezunum nasipse gitmek istiyorum bu sene ilk senemde deneseydim keşke
    sayısaldan girsem çok daha tatlı tabikide ama sayısalda da 2 3 netle dağlar kadar fark oluşabiliyor maalesef

• Bence artık kendini sayısal saymalısın. Bilgisayar okumak istiyorsan top class değilse bile güzel okullar var.

2-3 netle dağlar kadar fark oluşuyorsa o netleri kaçırmaz farkı kapatırsın. Yığılmanın sebeplerinden biri öğrencilerin sınav sistemini anlaması ve daha iyi çalışması, biz de o öğrencilerdeniz arda kalır bir tarafımız yok. Bu durumda eğer çok iyi öğrencilerden dolayı bir yığılma oluyorsa ben onlardan korkmak yerine onlardan biri olmayı tercih ederim. 2024te artık tyt ayt iyiden iyiye kolay bir sınav olacaksa fullememek/fulle yakın yapmamak için bir sebep yok. Benim bakış açım böyle sayısaldan gireceğim tekrar bu sebeplerden. Yığılma beni korkutmuyor, belki aptallıktır bakalım.

• Koç veya sabancıda %50 burslu okuma imkanının varsa yapılır yoksa değmez

• yığılmanın nedeni öğrencilerin çok çalışması ve sistemi anlaması değil,sınavın kolay olmasıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 14 Ağustos 2023; 12:4:2 >
  • Hocam 2023 tyt-ayt sınavının insanlara çok kolay gelmesinin sebebi benim dediğim şey zaten, insanlar sisteme alıştığı için sınav hiç zor gelmiyor. 2023 sınavının yerinin 2022 ile değiştirildiği bir evren düşün şuanda 2022 sınavına daha kolay diyor olurdun. Sınava hazırlandığım dönemde 3 ayda tytde 60dan 100, aytde 20den 52 net bandına çıktım çok zeki olduğum için falan değil ortalık kaliteli kaynaktan, kaliteli kanaldan geçilmiyor sadece öğrenciler değil yayınevleri ve YouTube kanalları bile sınavı harika öğretmeye başladı. Durum bu olunca sınavlar her sene daha kolay gelmeye devam edecek.

• hocam senin yaptığın sadece motivasyon konuşması geçen sene ben de bu kafayla hazırlandım zaten sınava,bu sene de aynı kafayla hazırlancam amaç bu olmalı güzel bir sıralama için.Eadan da gircek olsam bu mentalle gircem fakat insan maalesef hata payı olan bi varlık ve sayısal kısmı affetmiyor benim derdim bu

"motivasyon konuşması" olması için ana amacın seni ayaklandirmak olması lazım ki değil kendi bakış açım bu. Sayısal risklidir itirazım yok orda ama eşit ağırlıktan girip çap yapmaya çalışmanın da baya riski var daha fazla bile. "İnsan hata payı olan bir varlık" bu forumda da yer alan derece öğrencileri makine değil ki hocam. Affetmemesinin sebebi verdiği ödülün eşit ağırlıktan daha fazla olması sen zaten sayısal seçtiğin zaman bu riski göze alarak çalışırsın. Yapacaksan bilgisayarın altında kalan bölümlerde okuma ihtimalini göz önünde bulundurman lazım üsttekilerin dediği gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.