Eşit ağırlıkçılar 10 bin civarı sonuç belgesini veya netlerini atabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EŞİT AĞIRLIKÇILAR
-
-
-
Hayırlı olsun hocam hangi bölüm / üni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk-Alman Hukuk ilk tercihim ama benim sıralamamdan yüksek o olmazsa en düşüğe kadar hukukları dizeceğim. Anadolu,Dokuz Eylül,Uludağ,Selçuk,Yıldırım Beyazıt diğer istediğim yerler. Hakkımızda hayırlısı olsun hocam.
Edit : Senin sonucun nedir hocam ? Ne istiyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanreo123 -- 28 Temmuz 2021; 12:36:42 > -
2022 tayfayım hocam ben Selçuk hukuk istiyorum
Kolay gelsin hocam, hakkında hayırlısı olsun. Zor sorsunlar diye umut et, en iyisi. 13 ayt mat netiyle 9k girdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: erhanreo123Hocam bu netlere nasıl 7k geldi
-
Bende çok şaşırdım 40k bekliyordum 2020'de o civarda bir sıralama var. 2018'de de 25k gibi bir sıralama var. Bu seneki sınav bu konuda inanılmaz bir şans bu arada. 13 Ayt netiyle ea 9k yaptım.
Siz ne yaptınız hocam girdiniz mi bu sene ?
-
Taü hukuk kontenjan 80di 100 olmuş bu sene gelebilir o yüzden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erhanreo123Bende çok şaşırdım 40k bekliyordum 2020'de o civarda bir sıralama var. 2018'de de 25k gibi bir sıralama var. Bu seneki sınav bu konuda inanılmaz bir şans bu arada. 13 Ayt netiyle ea 9k yaptım.
Siz ne yaptınız hocam girdiniz mi bu sene ?
Yok hocam girmedim de gerçekten çok şaşırtıcı bir sınav olmuş.
-
Up up up
LAN TMDE 1-3K ARASININ YARISI MFCİ OLABİLİR ŞAKASIZ MF 700. DOKUNMADAN TM 2K YAPMIŞ
-
Up
-
Up
Keşke girseydim bu yıl sınava...
-
hocam marmaranın gelme şansı da var gibi size ne dersiniz ? bide hukuk dışında başka bir şey yazmayı düşünüyormusunuz ? hemen hemen aynı sıralamamız.
Benzer içerikler
- hukuk kitapları pdf telegram
- tıp kitapları pdf
- 7 ayda yks kazanılır mı
- hukuk okumak mantıklı mı
- ayt biyoloji kaynak önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X