Şimdi Ara

Eşit Ağırlık TYT-Fen Çalışmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalcı ya da tyt feni iyi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Şuan denemelerde çok bilgi sorulursa 2-3 tane daha yorumla karışık bilgi sorularda 5-6 tane yapabiliyorum fen. Bir şekilde az buz notlar aldım ama sandığımın aksine üstünkörü bir çalışma ile pek hallolmuyor bu tyt fen. Kampüs kanalındaki biyoloji full tekrarı da izledim ama birkaç kere daha izlesem anca öğrenebilirim gibi hissediyorum. Eşit ağırlık ya da diğer alanlarda fen yapmak isteyen ama + kutup - kutup birbirini çeker seviyesinde fen temeli olan insanlar için son 20 günde ne kadar ilerlenebilir ? 10-12 civarı yaparsam çok rahatlatacak beni çünkü ve tytde de öyle çok zor sorulmuyor fen.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ama diger derslerimi hallettim vaktim var dersen fizik icin altug gunes,kimya icin kimya bakani,biyoloji icin fundementals ozet de onerebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.