ea 5k içindeyim sözelde 1050 küsür (ts2 25d 15y) sözellerin içinde ilk binde hatrı sayılır miktarda ea olduğunu düşünüyorum tebrikler bu arada.
hughlaurie
kullanıcısına yanıt
hocam inşallah geçen senelerdeki kadar ea vardır ben forumdan 3-5 kişiyi gördüm size de tebrikler hocam
dücimanuelD
kullanıcısına yanıt
eyvallah. sizin üç aşağı beş yukarı belli yine de ea için biraz karışık durum:) istanbula girebilirim diye ümit ediyorum inşallah bakalım artık.. siz nereyi yazacaksınız?
hughlaurie
kullanıcısına yanıt
boğaziçi tarih veya edebiyat kardeşim onların altına da galatasaray iletişm
dücimanuelD
kullanıcısına yanıt
inşallah dilediğiniz olur. hayırlısı olsun. aslında ben forumda bir analiz yapan olur diye tahmin ediyordum ama dh bitiyor yavaş yavaş. mesela sözelde 1000. sıraya veya eşitte 4000 bininci sıraya tekamül eden okul hangisi olur. sadece kontenjanlardan oluşan bir sıralama analizi arıyorum ama bulamadım en son oturup kendim yapacağım sanırım.
hocam bu yıl kimse bir şey bilmiyor sıralamalar 2010 olacak dediler 2016 zor dediler hepsinden iyi geldi sınavın zorluğunu kimse kavrayamadı bundan sonra ne olacağını da bunlar bilemez en temizi kendimiz araştıralım
dücimanuelD
kullanıcısına yanıt
dediğiniz gibi öyle. neyse yine konuşuruz kolay gelsin tekrar:)
hughlaurie
kullanıcısına yanıt
size de hocam yerleştirmelerden sonra yine konuşalım
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme