Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK İÇİN ARALIK AYI VE TAVSİYENİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu ay için ne yapmalıyım pek bi planım yok sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Türkçe 32+
    Sosyal 30
    Matematik 30 geliyor.

Ygs matematikte 1-2 konu , geometri de çember katı cisimler ve dörtgenler(temel var) eksik.
    Türkçede dil bilgisi duruyor.
    Sosyalde coğrafya ve tarihte eksiğim çok.

Ygs için durum böyle. Lys durumumu belirtecek olursam edebiyata henüz başlamadım.
    Matematikte okulda türevdeyiz, trigonometri limit altyapım var fakat türeve başlasam mı kararsızım.
    Türevde logaritmanın ve trigonometrinin hangi kısımları kullanılıyor yazarsanız sevinirim. O kısımları bi hatırlayıp direk türeve başlamak iyi olur heralde.İntegralden sonra da mat2 nin ilk konuları(trigonometri logaritma dahil) halletmeyi düşünüyorum bu konuda da tavsiyeleriniz olursa sevinirim..

Ek olarak, behzat hocanın kaf4ü ve videoları için ne düşünüyorsunuz? Türevi pek bilmeyen biri anlayabilir mi?

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A9E69EDA -- 4 Aralık 2016; 16:03:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel...

• _____________________________
    Aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.
  • Hocam durumumuz aynı diyebilirim, hedef neresi sizin

Orijinalden alıntı: joker19992017

Hocam durumumuz aynı diyebilirim, hedef neresi sizin

Hukuk hocam. Obp 75

• Up

• Kardeş bak benim 2015 de yaptığım en büyük hatayı söyeleyim sana. Bildiğim halde çok üstüne gittiğim konular. Nesela üslü köklü sayıları çok iyi bildiğim halde çok üstüne gittim. Ama iç içe sonsuz köklerin formüllerini bilmediğim halde hiç bakmadım. Çözdüğün denemelerde sürekli yanlış verdiğin eksik olduğun konuları bir kağıda sırala. Bu ay tüm o konuları hallet. edebiyata da başla günde 1 er saat mat2 ve edebiyat çalışırsan çok çok ilerlersin lys de. Bu ay eksiklerini kapattıktan sonra da fen çalış. her dersten 30+ gördükten sonra fen çalışman çok çok mantıklı. en azından 10 15 net yapsan sana fazladan 10 15 puan getirecek ve bu seni ygs de bayağı ileri atıcak. Bu konu önemli. Eksiklerini bitirdikten sonra bölüm denemeleri genel denemeler fen ve lys ile ilerlersin şuan durumun zaten gayet iyiymiş. Özet olarak

-bildiğin konuları bir kenara bırak bilmediklerini bir an önce bitir.
    -Her dersten +30 nete ulaşınca fen çalışmaya başla. Özellikle fizik ve kimya çalış 15 neti görürsün.
    -Günde 1 er saat mat 2 ve edebiyat çalış ilerleyebildiğin kadar ilerle.
    -Lys geometriye çok önem ver çünkü tm ler yapamıyor. Ama gerçekten yapamıyor.

Sayısal Ağırlıklı

• SayısalAgırlıklı kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıcam hocam türev integral için ne önerirsiniz? Bu ay trigonometri limit logaritma gibi konuları bitirip ocakta başlasam çok sorun olur mu? Edebiyata da ocakta başlasam?

• Kardeşim dediğin gibi yap mat2 yi. ama ocakta türeve kesin başla. Ya şöyle söyleyeyim eğer ygs den çıktığında mat2 bitmiş olursa önün çok açık olur çok çok ileri çekersin sıralamanı. Edebiyata da şimdiden başla. günde 1 saat olsun çalış. 48-50 + net yaparsan istediğin her hukuğa garanti gidersin.

Sayısal Ağırlıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.