Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIĞIN ÇOK KOLAY OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıkçı arkadaşlar bana kızacak fakat bu alan gerçekten çok kolay değil mi? Bazı eşit ağırlıkçı arkadaşlar görüyorum kendilerini sayısallar ile kıyaslamaya kalkıyorlar, iddia ediyorum sayısalda 50 bin sıralama yapmış herhangi birisi aynı eforu göstererek eşit ağırlıkta ilk 500e girebilir. Bir kere sayısalcılar matematiğin yanında matematik kadar zor belki de daha zor bir alan olan fkb ile uğraşıyorlar, eşit ağırlıkçılar ise 1 ay göz gezdirince 25-30 net yapabildiğin bir alan olan edebiyat-sosyal ile. Matematiğe sayısallardan çok daha fazla vakit ayırabilecek zamanları olmalarına rağmen matematikte sayısallarla bırak aynı yapmayı yakın bile yapamıyorlar. 95 tyt 35 ayt matematik 28 fen netiyle sayısalda 36 bin sıralama gelirken aynı tyt aynı ayt matematik ve 28 edebiyat sosyal netiyle eşit ağırlıkta 2500 olunuyor. 28 fen neti yapmak için temeli olmayan birinin tüm senesini vermesi gerekirken 28 edebiyat sosyal yapmak için 1 ay boyunca günde 2 saat göz gezdirmek yeterli. Pes doğrusu.

• öyle miymiş kanka

• YKSnin kolay olması
    Üni gözünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Boşver hocam EA'da okunmaya değer bölüm yok zaten

• Bende ea yım işletme yada ybs okuyacam banane sayısaldan ? Eşit ağırlıkçı olan herkesi bu aralar kolaya kaçan birşeyi beceremeyen gibi göstermeye çalışan konular açılıyor adam hukuk okuyacak yada PDR psikoloji işletme iktisat ekonomi falan sayısal mı okuması lazım illa

Sayısaldada sıralamaların yüksek olmasının nedeni çoğu favori bölüme sayısaldan girilmesi ( tıp mühendislik mimarlık veteriner diş ) bu bölümler olmasa sayısaldan kasan adam olmaz sıralamalarındada bu kadar yığılma yaşanmaz aynı nete şu kadar sayısal neti bu kadar ea neti geldi demenin mantığını anlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e babacım girin o zaman eşit ağırlıktan buyrun tutan mı var sizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

eşit ağırlıktan iyi sıralama yapmak için eşit ağırlıktan girmeye gerek yok sınavda artan 15-20 dakikada edebiyata ve sosyale göz gezdirmek yeterli olacaktır  

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Niye gircez turizm okumak için mi xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.