Şimdi Ara

Eşit Ağırlığım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYS Biyoloji Ve Kimya Yapmak İstesem Yapabilirmiyim ?

Ve Gerekli mi Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 5 Mart 2014; 15:08:18 >

• eşit ağırlıksan niye lys kimya yapıyon ya gerekli değil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

eşit ağırlıksan niye lys kimya yapıyon ya gerekli değil tabi

Sayısal Bölüm İstiyorum :D

Yani İstesem Girebilirmiyim Yardıım :D
  • istesem girebilir miyim ne demek çalışırsan nıye olmasın dostum yapanlar uzaylı değil ya
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Alan Derslerine Girebiliyoruz Diye Biliyorum sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omersamsaaa

Hayır öyle bir şey yok. Ben de eşit ağırlığım ama dilden gireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platen -- 5 Mart 2014; 15:17:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omersamsaaa

yok hepsine girebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Platen kullanıcısına yanıt
    Peki Sizce Gerekli mi Eşit Ağırlıkçı İçin Yani Sayısal Bölümler Daha mantıklı geliyor bana :S
  • sayısal bölüm istiyorsan niye gerekli mi diye soruyorsun ki? hukuk için lys'de edebiyat gerekli mi diye sormak gibi bir şey bu. teallam

lisede fen derslerini görmeden yapabilmen çok zor. eşit ağırlık dersleri belki lisede görmeden çok çalışılarak da yapılabilir. edebiyat coğrafya vs...
    ama sayısaldan iyi bir net için en azından temelin olmalıydı. yaparsın ama 7-8 neti geçmez. belki daha da kötü. sayısallar bile şu zamanlarda endişeli konuların yetişmesi açısından. sence eşit ağırlık çıkışlı biri hepi topu 3 ayda bu konuları yetiştirebilir mi?

arkadaşlar gerçekçi olun biraz. sonra niye insanların umudunu kırıyorsun oluyor.

o yüzden istediğin mühendislik falansa unut arkadaşım. onu lisedeyken düşünecektin. ama seneye belki şansın olabilir bak...

edit: bu arada sınava bu sene hazırlandığını baz alarak yazdım bunu. sonra demedi olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6842E63BF -- 5 Mart 2014; 15:36:32 >

• 11.sınıfım hocam okadarda salak değilim 3 ayda yetiştirecek kadar .

gereklimi diye şu yüzden demek istediğim lise çıkışım eşit ağırlık ama lys yaptım fen puan falan getirir mi demek istediğimden .

eyw yorumun için.
  • o zaman ben seni yanlış anlamışım

yok canım o konuda bir sıkıntı yok ya. hangi bölümden mezun olursan ol istediğin bölüm sınavına girebilirsin.
    netlerinde puan türlerine göre olur.
    mesela fizik mi çözdün mf-4 puanın şaha kalkar . eşit ağırlık çıkışlı olmanın bir pürüzü yok yani.

ama sen lys' de fen çözdüğümde eşit ağırlık puanıma etki eder mi diye soruyorsan o konuda tamamen bir bilgim yok.
    çok az getirisi oluyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6842E63BF -- 5 Mart 2014; 15:59:24 >
  • peki fende yanlış yaparsam TM Puanıma etki Eder mi Hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.