Şimdi Ara

Esiniz ile annenizin arasi nasil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada kaliyor musunuz, birbirlerini arayip gorusuyorlar mi ne siklikla telefonlasirlar kim arar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıllık evliyim, benim ve eşimin ailesiyle aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz yani araçla 1 saatlik mesafede sayılırlar. Ben aileme düzenli haftada 1 giderim, sebebi çocukluk çevremle yapmış olduğumuz halısaha maçları :) Eşimde ailemle arası iyi olduğu için, o da gelir düzenli görüşürüz. Günde yada 2 günde 1 defa araşır görüşürler, annem yada o arar.

Şuana kadar birbirlerine kırılacak üzülecek bir mevzu yaşamadılar, fakat evlilik öncesi ve sonrası bu konu hakkında çok net şekilde konuştum. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı olmazsa, bütün sıkıntılar büyür dallanır budaklanır. Allah'a şükür sevgi saygı var :)

Ancak çevremde de görüyorum bazı insanlar tartışmalarda, eşine veya ailesine karşı cephe alıyor. Bu durum çok sakat, ortalama bir tartışmayı alevlendirir ve dolduruşa gelirsiniz. Aileniz yada eşiniz haksız olduğunda söylemek gerekir, haklı olana da gaz vermemek lazım...Dengeli ve anlayışlı yürütmek lazım fakat zor durum :)
  • 4 yıllık evliyim. Birbirlerini ararlar ama genelde annem onu arar. İşin aslı beni de onun anne babası arar daha çok.

Haftada bir iki kez görüşüyorlar, bazen daha sık oluyor.

Ve en zor soru, arada kalıyor musun... Onun ailesi, benim ailem ve biz eşimle 3 farklı şehirdeyiz. Yani aslında fiziken bayağı az görüşüyoruz. Yılda 2-3 kez anca. Ama buna rağmen arada kaldığım konular oluyor. Dengede tutmak zor bence. Yani herkesin bu durumda olduğunu düşünüyorum aslında. Konuyu açtığın iyi oldu, ben de yalnız mıyım değil miyim görürüm
  • 2 yıllık evliyim, benim ve eşimin ailesiyle aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz yani araçla 1 saatlik mesafede sayılırlar. Ben aileme düzenli haftada 1 giderim, sebebi çocukluk çevremle yapmış olduğumuz halısaha maçları :) Eşimde ailemle arası iyi olduğu için, o da gelir düzenli görüşürüz. Günde yada 2 günde 1 defa araşır görüşürler, annem yada o arar.

Şuana kadar birbirlerine kırılacak üzülecek bir mevzu yaşamadılar, fakat evlilik öncesi ve sonrası bu konu hakkında çok net şekilde konuştum. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı olmazsa, bütün sıkıntılar büyür dallanır budaklanır. Allah'a şükür sevgi saygı var :)

Ancak çevremde de görüyorum bazı insanlar tartışmalarda, eşine veya ailesine karşı cephe alıyor. Bu durum çok sakat, ortalama bir tartışmayı alevlendirir ve dolduruşa gelirsiniz. Aileniz yada eşiniz haksız olduğunda söylemek gerekir, haklı olana da gaz vermemek lazım...Dengeli ve anlayışlı yürütmek lazım fakat zor durum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 15 Ekim 2019; 15:45:59 >

• ufak tefek şeyleri büyütüp ortaya alırsanız eğer işin içinden çıkamazsınız. arayacak veya aramayacak diye bir şey yok. duruma göre arayıp konuşabilirsiniz. eşiniz de öyle ararsa arar aramazsa kendi bilir. herkes ettiğini bulur.
  • Aileler olmasa tüm evlilikler güzel gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin aramazsa damat anne babasi o aramiyor bizde aramayiz diyor
    Damat anne babasi aramayinca gelin bende aramam diyor
    Sogukluk oluyor
    Damada yukleniliyor anne babani sevemiyorum diye, gelini sevemiyorum diye
    Napsin damadin sucu ne
    Anne baba diyorki bizim buldugumuzla beraber olmadin bizden birsey bekleme
    Gelin diyorki anne babana saygim var ama beni sevmedikleri icin onlarla ilgilenmemi bekleme
    Bu ne hal boyle ne sucum var benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 17 Ekim 2019; 12:15:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Gelin aramazsa damat anne babasi o aramiyor bizde aramayiz diyor
    Damat anne babasi aramayinca gelin bende aramam diyor
    Sogukluk oluyor
    Damada yukleniliyor anne babani sevemiyorum diye, gelini sevemiyorum diye
    Napsin damadin sucu ne
    Anne baba diyorki bizim buldugumuzla beraber olmadin bizden birsey bekleme
    Gelin diyorki anne babana saygim var ama beni sevmedikleri icin onlarla ilgilenmemi bekleme
    Bu ne hal boyle ne sucum var benim
    ben durduk yerde nasılsınız diye hiç aramadım. aramam da. nadir denk gelecek de bir konu vs olacak da anca öyle arayacağım. ölüm kalım sağlık vs o zaman ararım. hanım annemi arar. ama annem onu aradığı için arar. beni de aramazlar zaten. ben aramadığım için aramıyorlardır inşallah. aman aramasınlar da.

siktir et hepsini. evlendiğim için çekiyorum bunca boku püsürü. bekarken ne malmışım ki bu günleri biraz da olsa tahmin edip uzak durmamışım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekne mi alirsiniz yazlik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.