< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıllık evliyim, benim ve eşimin ailesiyle aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz yani araçla 1 saatlik mesafede sayılırlar. Ben aileme düzenli haftada 1 giderim, sebebi çocukluk çevremle yapmış olduğumuz halısaha maçları :) Eşimde ailemle arası iyi olduğu için, o da gelir düzenli görüşürüz. Günde yada 2 günde 1 defa araşır görüşürler, annem yada o arar.
Şuana kadar birbirlerine kırılacak üzülecek bir mevzu yaşamadılar, fakat evlilik öncesi ve sonrası bu konu hakkında çok net şekilde konuştum. Kimse birbirini sevmek zorunda değil fakat saygı olmazsa, bütün sıkıntılar büyür dallanır budaklanır. Allah'a şükür sevgi saygı var :) Ancak çevremde de görüyorum bazı insanlar tartışmalarda, eşine veya ailesine karşı cephe alıyor. Bu durum çok sakat, ortalama bir tartışmayı alevlendirir ve dolduruşa gelirsiniz. Aileniz yada eşiniz haksız olduğunda söylemek gerekir, haklı olana da gaz vermemek lazım...Dengeli ve anlayışlı yürütmek lazım fakat zor durum :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 15 Ekim 2019; 15:45:59 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 17 Ekim 2019; 12:15:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|