Şimdi Ara

Eşimin telefonuna sapık dadandı ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eşimin telefonunu birisi arıyor bir aydan beri var bu.önceleri ciddiye almadım ama sonra konuşmaya falan başlamış,seni seviyorum benim olacaksın falan gibisinden.ben çıktım bir kaç kez telefona ağzıma ne geliyosa saydırdım.konuşmuyo tabi.gizli numaradan arıyordu gizli numaraya kapattım hattı.şimdi dışarıdan aramaya başlamış kontorlü telefondan.bizi bir şekilde bilen biri.eşini tanıyorum onunda yanına gidecem falan saçma sapan konuşmalar.çok fena huzursuzum ve sinirliyim ne yapmamı tavsiye edersiniz.bu sapığı nasıl ortaya çıkarabilirim ?

• T.C. Savciligina sikayet ederek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise gidin kontörlü telden arasa bile arama saatine göre güvenlik kameralarından şahsı tespit ederler ayrıca kendi telinizi de polise verin gizli numaranın sahibini de bulsunlar
  • 1 aydan berı arıyor ve savcılıga hala sıkayette bulunmadınız ne dıyeyımkı evlenmeseymişsiniz keşke
  • Esinizle beraber cumhuriyet savcisina cikin.anlatin durumu hatta abartin.gerekirse telefonu birakin.dinlemeye takibe alsinlar.2 3 gunde bulurlar.sikayetci olun tacizden.ciddi bir ceza alir.

Durum ciddi olabilir hocam bu tarz durumlarda ya blorf yaparlar.yada kafasina koyduklarini gerc3kten yaparlar.esiniz calisiyorsa apartman giris ve cikislarda yanliz birakmayin.esinize biber gazi eloktro sok hatta belki silah bile temin edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esiniz bir yerde calsiyor mu suphelendiginiz bise var mi ?
    Savciliga verin.

• şikayet edin savcılığa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşinize havalı silah alın 200 tl tavsiye ederim

• Forumun yaş ortalaması 15, onların bile aklına gelmiş savcılığa verin demek, sizin gelmemiş...
  • Konu dışı özele açsanız daha iyi olurdu sanki. Daha düzgün cevaplar alabilirdiniz. Bildiğim kadarıyla ciddi durumlarda özel numara da olsa kim tarafından arandığı bulunabiliyor suç duyurusunda bulunun.
  • Polise gidip şikayetçi olun.

• gerekli cevapları aldım teşekkür ederim ciddiye alan arkadaşlar için.

sorunu kendim çözebilirim diye düşündüm savcılık falan uğraşmak istemedim ama başka yolu yok bunun sanırım.
  • adres söyle gelek gng (bence 118 .. den kim olduğunu bul ve şikayet et veya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufffle -- 9 Aralık 2014; 19:30:55 >
  • Vay benim kardesim 1 aydır eşini taciz ediyorlar sen gelip napabilirim diye konu açıyosun. İkinci günde savcılığa vermen lazımdı ne karının huzuru kalır ne senin ufak şeyler değil bunlar eşimi rahatlatmak güvende hissettirmek için herşeyi yapardım, buna rağmen aramaya devam ederse yeni hat alirim olur biter 50 tllik şey için 1 aydır huzurunuzu bozmaya değer mi , evli barklı adamsın bunları düşünemiyor musun kardesim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

arkadaşlar eşimin telefonunu birisi arıyor bir aydan beri var bu.önceleri ciddiye almadım ama sonra konuşmaya falan başlamış,seni seviyorum benim olacaksın falan gibisinden.ben çıktım bir kaç kez telefona ağzıma ne geliyosa saydırdım.konuşmuyo tabi.gizli numaradan arıyordu gizli numaraya kapattım hattı.şimdi dışarıdan aramaya başlamış kontorlü telefondan.bizi bir şekilde bilen biri.eşini tanıyorum onunda yanına gidecem falan saçma sapan konuşmalar.çok fena huzursuzum ve sinirliyim ne yapmamı tavsiye edersiniz.bu sapığı nasıl ortaya çıkarabilirim ?

Savcılığa başvur onlar gerekeni yapar. Ayrıca rahatsız edilmemek için numarayı telefon özelliklerini kullanarak engelleyebilirsin.
  • Numarayı engelleyin ? Olmadı polis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 9 Aralık 2014; 19:32:43 >
  • Hocam savcılığa verin. En kötü numarayı değiştirin. Bunlar ciddi şeyler.
  • Şikayetçi olun , operatörden gelen aramaların dökümü çıkartıp 1 haftaya kalmaz içeri tıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

gerekli cevapları aldım teşekkür ederim ciddiye alan arkadaşlar için.

sorunu kendim çözebilirim diye düşündüm savcılık falan uğraşmak istemedim ama başka yolu yok bunun sanırım.

Teknoloji gelişti be hocam. Şimdi gizli numaradan arayani bulmak çok basit. Tek yapman gerek aradığı tarihleri ve saatleri bir kenara yaz anlatabilirim. Birde hattini söyleyin. O kişinin numarasini rahatlıkla bulursunuz.

• Nick konu uyumu.
    1 ay geçmiş ve ne yapman gerektigini simdi burada soruyorsun.

Csb der gecerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.