Şimdi Ara

eşimin kardeşi para çalıyor ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evime sadece kaynanam ve dolayısıyla bunun 22 yaşındaki oğlu giriyor. Evimin yatak odasında tahta bir kutuda 800 lira para vardı. Bir kaç gün önce 200 lira gitti. Bu sırada eşimin erkek kardeşi sürekli çarşıya gezmeye gitti. Ben hiç çaktırmadım eşime ben harcadım dedim. Bugün sabahta aynı kutuda 400 lira vardı ben 200 lirasını alıp gittim akşam eşimle işten eve gelince hiç para olmadığını gördük.

Kaynanam çocuğuma bakıyor benim evimde. Gündüz eşim kardeşi 5 dakika uğramış gitmiş. Ve şuan para yok eşimde anladı bende durumu. Acaba ne yapmalıyız arkadaşlar gençtir onurunu da kırmak istemiyorum.

• Eniştesisin alsın ne olacak bu kadar cimri olmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Eniştesisin alsın ne olacak bu kadar cimri olmayın

Olay cimrilik değil.. Sonuçta evimden para çalıyor anladın mı ?
  • Kardeşim bi ihtiyacın mı var falan diyebilirsin gidip bilemeyeceğim zor bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya belki karıya gitti bi hoşgörü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

Eniştesisin alsın ne olacak bu kadar cimri olmayın

Olay cimrilik değil.. Sonuçta evimden para çalıyor anladın mı ?

Belki ihtiyacı vardır alsın ne olacak arada cebine sıkıştır 3-5 bişeyler delikanlı çocuk vardır işleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çek konuş çok sert konuşmana gerek yok düzelir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak aynen şunu yap.Evde para çalınmış de polisi arasak mı falan de işte biraz korksun yani sonra sana veya yengeye itiraf eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılanın başını küçükken ez derdim de küçük de değil ki, eşşek kadar.

• 3 günde 400 TL almış adam, farkedilmeyeceğini düşünecek kadar aptal mı gerçekten?

Gizli kamera kur eve, olay kesinleşsin önce. Ardından açıkça konuşun. Gururunu incitmek diye bir şey olmaz, gururu olsaydı zaten para çalmazdı. Eşşek kadar adam olmuş, 7 yaşındaki çocuk değil ki hırsızlığın ne olduğunu ve cezasını bilmiyor olsun.
  • Eve para koyma?

• Ya çok komiksin çok zekisin ya valla bak
    Saçma saçma şöyle Trollemeye çalışmazlar mı ?

Hocam eve kamera koyun minik gizli veya Adam akıllı konuşun ama tabi bunu tam anlamı ile eminseniz yapın
    Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz bugün sizden 200 çalan yarın başka yerden 200.000 bin çalar ona kötülük değil iyilik yapmış olursunuz

• 400 lira az para değil birde 3 gün içinde bu kadar para çalmış. En kötü 50 lira falan çalsa yine neyse denir karşına alır konuşursunda 3 günde 400 lira az buz para değil ve çocukda değil 22 yaşında adam büyük ihtimal madde kullanıyor yada mahallenin hızlılarına borcu falan vardır yoksa 3 günde 400 lira para akıl karı bir iş değil sizde hem evinizi açmışsınız hemde adam 3 günde 400 lira paranızı çalıyor karşınıza alıp hayırdır kardeşim diyemiyormusunuz evinizin nafakasını çalıp götürüyor oglan nasıl adamsınız?
  • O para koydugunuz kutunun içine not koy :D kim olduğunu biliyorum vs gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

Arkadaşlar evime sadece kaynanam ve dolayısıyla bunun 22 yaşındaki oğlu giriyor. Evimin yatak odasında tahta bir kutuda 800 lira para vardı. Bir kaç gün önce 200 lira gitti. Bu sırada eşimin erkek kardeşi sürekli çarşıya gezmeye gitti. Ben hiç çaktırmadım eşime ben harcadım dedim. Bugün sabahta aynı kutuda 400 lira vardı ben 200 lirasını alıp gittim akşam eşimle işten eve gelince hiç para olmadığını gördük.

Kaynanam çocuğuma bakıyor benim evimde. Gündüz eşim kardeşi 5 dakika uğramış gitmiş. Ve şuan para yok eşimde anladı bende durumu. Acaba ne yapmalıyız arkadaşlar gençtir onurunu da kırmak istemiyorum.

csb kokusu alıyorum

olay ciddi ise bence gerekirse karıyı felan boşa. para kolay kazanılmıyo

ya da idare edeceksin

gülü seven dikenine katlanır

gül senin eşin diken ise eşinin kardeşi

• Sanki evlenilecek kadın kolay bulunuyor

• Bence kaynanan çalıyor oğluda size fake atmak için kurulan kumpas kamera koy anlıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

O para koydugunuz kutunun içine not koy :D kim olduğunu biliyorum vs gibi

hayal gücün güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanmania

400 lira az para değil birde 3 gün içinde bu kadar para çalmış. En kötü 50 lira falan çalsa yine neyse denir karşına alır konuşursunda 3 günde 400 lira az buz para değil ve çocukda değil 22 yaşında adam büyük ihtimal madde kullanıyor yada mahallenin hızlılarına borcu falan vardır yoksa 3 günde 400 lira para akıl karı bir iş değil sizde hem evinizi açmışsınız hemde adam 3 günde 400 lira paranızı çalıyor karşınıza alıp hayırdır kardeşim diyemiyormusunuz evinizin nafakasını çalıp götürüyor oglan nasıl adamsınız?

Kardeş delikanlıdır diyorum ama ben onun yaşındayken bir şeyler sahibi oluyum diye oturdum kpss çalıştım memur oldum.

Üniversiteden daha yeni geldi bir ay felan oldu. Madde kullansa burada bir çevresi olduğunu sanmıyorum.

• 22 yaşında çalışmıyor mu? Hocam peki Allah muhafaza ot-mot olayları var mı bunda ? Parayı saklarsanızda para için kötü şeyler yapabilir bağımlıysa gözü bişeyi görmez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.