Şimdi Ara

Eşimi kaybettim kansere yenildik! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
17
Favori
85.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
939 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay önce annemi 50 yaşında kaybettim turp gibi sağlamken hemde. zorr çok zor. Başınız sağolsun allah rahmet eylesin
  • Başınız sağolsun

Allah geride kalanlara uzun ömür nasip eylesin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende yeni evliyim daha 1 ay oldu. 1,5 yıldır sevgiliydik. Eşimi gerçekten çok seviyorum çünkü evlendiğimi duyan herkes şaşırıyor. Ben herkese 35 yaşından önce evlenmem diyen, gününü gün eden biriydim. Hem sosyal hem de bilgisayar ve teknoloji manyağı biriydim. Ancak şuan eşim olan kızla tanıştığımda dünyada kriterlerime uyan tek insanı bulmuş gibi oldum. Aynı dizileri izliyoruz (Supernatural vs, aynı şeylerden zevk alıyoruz, oyun oynamama karışmıyor hatta destekliyor (bana warcraft'ın ek paketi aldı.) vs vs.. uzayıp gidiyor liste.. 26 yaşındayım erkekler dahil olmak üzere bu kadar iyi anlaştığım biriyle karşılaşmadım. Bu tarz yazıları görünce üzülüyorum.. Ya onu kaybedersem ya başına bir şey gelirse diye. İçimde bir korku var. Görevim gereği doğu ve güneydoğuya da gideceğim. Tek iken bu kadar çok düşünmezdim ama şuan düşünüyorum. Tekrardan başınız sağolsun. Sizin yerinizde ben olsaydım yaşamımı devam ettiremezdim herhalde. Sizin kızınız var en azından onun için dirayetli olun.

• Allah rahmet eylesin. Allah ım gönlünüze ferahlık nasip eylesin inşaAllah amin.
  • Kardeşim Allah sabır versin, mekanı cennet olsun. Çocuğa pedegog eşliğinde söyleyin mutlaka.
  • eyvah eyvah..pek küçükmüş yavrucak,inanın yazarken gözlerim yaşardı,aynı yaşlarda oğlum var.hanıma bişey olursa naparız ne ederiz diye hep düşünürüm..başınız sağolsun,Allah sabırlar versin.

• Kardesim bende babami beyin kanserinden kaybettim.Hele ki son 1 ay cok kotuydu..Dunya ile bagi kopmustu..O olumu beklemek en aci seydi..

Esine Allah rahmet eylesin..

Asil yazacagim sey cocuk icin.2 ay once yigenimi trafik kazasinda kaybettim.cocuk 5-6 yasindaydi ve cok kotu oldu..Cenazeye getirdiler cocugu ..Perisan olmustu cocuk..
    Nasil anlatilir,Ne demek lazim..Kesinlikle profesyonel yardim al..Belki de 2 sene daha soylemeyin diyecekler tam bilinclenene dek bilemiyorum..
  • Allah rahmet eylesin.

• 2 yıl oldu eşimi kaybettim,29 yaşındaydı..
    göğüs kanseriydi.3 yıl savaştık tedavi için ama olmadı.7 yaşında oğlum var şuan,bugün ilkokul 1'e başladı.annesi vefat ettiğinde
    5 yaşındaydı.eşim vefat ettiği gün oğluma sanki başka bir kişilik yüklendi.o çocuk gitti yerine büyük bir adam geldi sanki.tabiki iç dünyasını bilemeyiz
    ama çok şükür bana zoru yaşatmadı.bazen annemi özledim diyor,bazen anılarından "baba hatırladınmı sen ben annem şuraya gitmiştik,annem şöyle yapmıştı" gibi
    şeyler söylüyor ama oturupta bir gün ağladığını,annemi istiyorum dediğini duymadım.inanılmaz akıllı ve mantıklı bir çocuk çok şükür...
    1 yıl öncede babamı kaybettim.eşimin kaybına alışmaya çalışırken üstüne birde babam fazla geldi.inan kafayı bozma noktasına geldim...

hayat herşeye rağmen devam ediyor,edicek.artık kızın için yaşıycan,hep onun yanında olucan,annesinin boşluğunu sen x2 olup kapatıcan.başın sağolsun,allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.

• Başınız sağ olsun
  • başınız sağ olsun

üzücü...
  • Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun. Rabbim size sabrı cemil ve kolaylıklar ihsan eylesin
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende derdim var sanıyorum işte ,Allah yardımcın olsun , sabırlar versin.
  • Başınız sağ olsun, umarım bir an önce toparlayabilirsiniz. Allah rahmet eylesin sizin adınıza çok üzüldüm.
  • Geçmiş olsun, tavsiyem oyalamadan bir an önce söylemeniz.
    Yaşı küçük olduğu içinde ölümü aşırı kötü bir şey değilmiş da sanki annesi huzur bulmuş gibi söylerseniz (evet kandırmak oluyor ama çare yok) daha çabuk atlatabilir.
    Çünkü büyük ihtimal ölümün ne olduğunu bilmiyor.
  • başınız sağ olsun rabbim sabırlar versin
  • Başın sağolsun. ALLAH rahmet eylesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaybınız için çok üzüldüm,sabırlar dilerim,zor bir durum,başınız sağolsun,artık küçük yavrunuz için hem ana hem baba olacaksınız,tekrar başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.