Şimdi Ara

Eşim İçin 2. El Küçük Araç Tavsiyesi (otomatik - max 25.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim üzere max 25 000 TL bütçe ile aşağıdaki özelliklerde araç arıyorum.

Not: Evin 2. aracı olacağı için sadece şehir içi kullanımını düşünerek yorumlarsanız sevinirim. Uzun yol için 2008 corolla var taş gibi (nazar değmesin:)

-Mümkünse 1.0 - 1.1 - 1.2 motor hacminde benzinli, mümkün değilse 1.3 LPG (dizel istemiyorum)

-2. el piyasası iyi

-Tam Otomatik vites (geri kaçırmasın diye tam otomatik istiyorum, hanım henüz acemi:) geri kaçırmayan yarı otomatik bir araç da olabilir.

-(Link verecekler için) 90-100 bin km altı, 2006 model üstü, değişensiz, hafif boyalı olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

• 1,4 tam otomatik opel corsa lpgli olabilir
  • Corsa, fiesta, fabia, a160, punto, ibiza otomatikleri gayet başarılı ama fransız tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart forfour da olabilir

• Opel corsa olabilir. Konforlu değil ama tam bayan arabası diyebilirim otomatik için.
  • Kia picanto, hyundai i10 veya atos, fiat panda pug 107 vs bakılabilir, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia picanto, hyundai i10 veya atos, fiat panda pug 107 vs bakılabilir, kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suzuki swift

• Opel Corsa veya Toyota yaris tavsiye ederim otomatik olarak pek konforlu olmasa da Ford Fiesta'da seçenekler arasına eklenebilir.
  • Corsa,Fiesta,Polo,Clio alınabilir.
  • Tam otomatik olarak Suzuki Splash veya Mazda2 bakabilirsiniz.
    Şuan yurt dışında yaşıyorum ve Suzuki Splash (Opel Agila) burada birçok B sınıfı araçtan daha popüler.Camları geniş,görüş açıları çok iyi.
    Mazda2 ise çok şık ama sportif tasarımından dolayı Suzuki Splash kadar ferah değil (gayet ferah olduğu halde).
    İki araç da sorunsuzluk bakımından en üst seviyelerde.

• 15-20 arası Palio al sağa sola vurursa da en azından parçası ucuz yerli araba.Hem elden kolay çıkar sonra satmak isterseniz rahat satarsınız.
  • Öneriler için çok teşekkürler.

Açıkçası aklımda yaris ve i10 vardı. Bir de sonraları corsa öne çıktı ancak corsanın otomatiği geri kaçırma yapıyor deniyor. Doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 18 Mayıs 2014; 12:00:01 >
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    1.2 motorlar easytronic geri kaçırma yapabilir, çözümü el freni, 1.4 ler tam otomatik geri kaçırmaz

• Nissan micra 1.2 tekna
    Toyota yaris 1.3 sol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 18 Mayıs 2014; 20:33:40 >
  • Skoda Citigo 1.0 ASG kaçırma yapmaz tam bir bayan arabası

• Palio speedgear olabilir. Hem butcenizin biraz altinda, hem de yukarida denildigi gibi parca sikintisi olmaz. Al hanim, vur kir parcala diyebilirsiniz

Ayrica sanzimani cvtdir, geri kacirma yapmaz. Sanzimanin karakterini kadinlarin sevecegine eminim. Motoru lpgye uyumludur. 2006 model az kmli piril piril, renk renk palio speedgearlar var malum sitede. Mobildeyim link veremiyorum. Duzce'de turuncu buldum bi tane cok guzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 18 Mayıs 2014; 20:42:22 >
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 19 Mayıs 2014; 11:58:12 >
  • ben olsam cam tavanlı bir panda alırdım. otomatik vitesi geri kaçırma yapabilir ama keyfide kullanmasıda güzeldir
  • Arkadaşlar palio da önerdi ancak açıkçası pek Fiat taraftarı değilim. Sebebini sorarsanız bilmiyorum,sadece güven teşkil etmiyor bende :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.