Şimdi Ara

eshop ve system update hakkındaki sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo eshopu sistemi update etmeden kullanamaz mıyım?(4.5 sistemim şu anda)Sistemi update edersem hangi özelliklerden mahrum kalırım?Ve sistemi update ettikten sonra eski haline döndürebilir miyim?Ve diyelim ki eshoptan bir ürün aldım.Sonra 3ds'e reset atarsam oyun temelli gider mi?
    Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 2 Eylül 2013; 23:45:08 >

• O versiyonla e shopa giremezsin.Eğer update edersen geri düşüremezsin. eğer gateway alacaksan update etme sadece o sürümde çalışıyor sanırım. e shoptaki oyunlar sd karta yükleniyor sd ye format atmadığın sürece bişe olmaz hem 3ds de reset olayı yok ben duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

O versiyonla e shopa giremezsin.Eğer update edersen geri düşüremezsin. eğer gateway alacaksan update etme sadece o sürümde çalışıyor sanırım. e shoptaki oyunlar sd karta yükleniyor sd ye format atmadığın sürece bişe olmaz hem 3ds de reset olayı yok ben duymadım.

System settingsden reset attım.Böyle reset atınca versiyonu sıfırlanır mı?
  • versiyon sıfırlama olsaydı çoktan yapmıştım. çünkü gateway kart çalışmıyor 5 versiyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Eylül 2013; 20:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

O versiyonla e shopa giremezsin.Eğer update edersen geri düşüremezsin. eğer gateway alacaksan update etme sadece o sürümde çalışıyor sanırım. e shoptaki oyunlar sd karta yükleniyor sd ye format atmadığın sürece bişe olmaz hem 3ds de reset olayı yok ben duymadım.

System settingsden reset attım.Böyle reset atınca versiyonu sıfırlanır mı?

Hayır :D sadece format atılır öyle. Sistemi düşürme söz konusu bile olamaz. Çünkü cihazı tamamen kıramadılar. Eshop a girmek istiyorsan korsandan vazgeçeceksin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.