Şimdi Ara

Esenyurt İnternet Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. bölgenizde bir planlama başlaması halinde size bilgi verilecektir.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

Beylikdüzünün neresinde tam olarak Giga var?

• Cevap için çok teşekkürler, nası bi kralsın anlatamam

Seni çok sıkmadan sorumu güncelleyeyim o zaman,

Dün itibariyle malum telekom fiber kutusunu binama koydu. Gigafiber değilde standart 100 mbit internet geldiğinde bu kutudan ben de faydalanabilir miyim? Faydalanacaksam sanırım bunun için gpon gerekiyormuş, Turknet gpon veriyor mu? 100mbit geldiğinde upload hızım da YAPA tarzı bir şeye geçmeden yükselecek mi? Yoksa ayrıca herhangi bir başvuru mu yapmam gerekiyor?

• xloader kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinize yerleşik operatörün fiber altyapısı geldiği zaman size o altyapı üzerinden 100 Mbps' te kadar hizmet verebiliriz. 100 Mbps' te kadar fiber hizmetinde upload hızı 8 Mbps' dir. Mevcutta TurkNet aboneliğiniz varsa dönüşüm işlemi için destek kaydı oluşturmanız yeterlidir.
  • Merhaba,

Zafer Mahallesi 185. Sokakta Babacan Premium sitesinde oturuyorum bu hanede yaklaşık 4 blok var fakat burada fiber altyapı olmasına rağmen yeni bir site olmasına rağmen sadece fiber altyapınız var gigafiber bağlanmasını istiyoruz.

• Zippo34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan talep olarak iletebilirsiniz. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 4 Nisan 2023; 14:53:24 >

• Zippo34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba; babacan premium sitesinde atlantis gigapon hizmeti bulunmakta dilerseniz başvuru yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer hala TürkNet in esenyurta gelmesini bekleyen varsa rüyasında gelir   AtlantisNet çoktan Esenyurtu çevreledi bile AtlantisNetten bi bakın derim altyapınıza %90 1000 üstü çıkar. TürkNet Esenyurta yatırım yapmayarak çoktan zaten büyük bir hata yaptı  

• Şuan Esenyurt örnek mahallesi 1374 sokakta telekom adsl VDSL altyapısı var fiber altyapı yok Atlantis veya Türknet fiber altyapı çekerse çok iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigma98 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, örnek mahallesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yakında Gigapon ile internette şov yapabileceksiniz :)
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Örnek mahallesi TTNet fiber altyapısı olmayan sokaklardan başlayabilirsiniz mesela 1374.sokak :)

Merhaba;

Talebinizi planlama ekibimle paylaşacağım. Eğer mümkünse sizin sokağınızı kapsayacak şekilde küçük bir adayı önceliklendirmeye çalışacağız.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim...

Özelden açık adres iletirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.