Şimdi Ara

Esenler Otogar'dan Mall of İstanbul'a nasıl gidilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accoutre -- 12 Ekim 2021; 14:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mall of İstanbul'a Esenler Otogarından Nasıl Gidersiniz?

Mall of İstanbul'a Esenler Otogarından ulaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Metro kullanın: Esenler Otogarı Metro İstasyonu'ndan M1A (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) metrosuna binin. İETT durağında inin.
    • İETT otobüsüne aktarın: İETT durağından 36T (Yenibosna-Mecidiyeköy) otobüsüne binin. Mall of İstanbul durağında inin.

Alternatif rota:

• Marmaray kullanın: Esenler Otogarı'ndan Marmaray'a binin ve Yenikapı İstasyonu'nda inin.
    • Metroya aktarın: Yenikapı İstasyonu'ndan M1A metrosuna binin ve İETT durağında inin.
    • İETT otobüsüne aktarın: İETT durağından 36T otobüsüne binin ve Mall of İstanbul durağında inin.

Önemli notlar:

• Yolculuk yaklaşık 60-75 dakika sürer.
    • Otobüs ücretleri değişebilir, güncel fiyatlar için İETT web sitesini kontrol edin.
    • Trafik durumuna bağlı olarak yolculuk süresi uzayabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oradan sefaköye direk otobüs var mı bilmiyorum da,metro ile yenibosnada inebilir oradan da otobüsle bir durak gidip sefaköyde inebilirsin...çogu otobüs geçer e-5 üzerinden zaten sefaköye...sefaköyden de 76O ya binersen direk önünde inebilirsin...daha kısa var mı bilmiyorum benim aklıma gelen bu şuan.
  • Arkadaşım otogardan metroya biniyorsun kirazlı yönüne Kirazlıdan Başak şehir metrosuna aktarma yapıyorsun İkitelli sanayi durağında iniyorsun 5 dk sonra önündesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenist -- 5 Haziran 2015; 10:45:25 >
  • kenist kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediğini yap çok kolay. Metroda insan kaybolmuyorda.

Ayrıca bu avm cidden çok iyi.Devasa
  • ESENLER OTOGARINDAN METROYA BİNİN YENİBOSNA METRODA İNİN
    YENİBOSNA METRODAN 78B (YENİBOSNA METRO-BAŞAKŞEHİR 4.ETAP) OTOBÜSÜNE BİNİN
    DEMİRCİLER SİTESİ DURAĞINDA İNİN TAM MALL OF İSTANBULUN KARŞISI ZATEN

( ZATEN OTOBÜS OTOYOLA CIKACAK ( BASIN EXPRESS YOLU O YOLA CIKAR CIKMAZ DÜĞMEYE BASIN İLK DURDUGU DURAKTA İNİP ÜSTGEÇİTTEN KARŞIYA GEÇİN %100 DOĞRU YÖNTEMDİR ZATEN ORDA OKUYORUM VE HERGÜN ÖNÜNDEN GEÇİYORUM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenist

Arkadaşım otogardan metroya biniyorsun kirazlı yönüne Kirazlıdan Başak şehir metrosuna aktarma yapıyorsun İkitelli sanayi durağında iniyorsun 5 dk sonra önündesin

BU YÖNTEMDE OLUR AMA YÜRÜRSÜNÜZ 10 DK YA YAKIN SADECE 1 BİLET BASARSINIZ 3 FARKLI METROYA BİNERSİNİZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beykoz'a Nasıl Gidebilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.