Şimdi Ara

esen,zafer,zirve 11. sınıf ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sinif icin hangisi iyidir arkadaslar. Izmir cankaya Şubesi. Esenin yayinlari baya iyi ama dershanesi nasildir bilen var mi?üçüde 2-2.5 bin tl civari. Esen 540 ders veriyor ( bi donem ygs icin tekrar da olucak) Aslinda esen daha iyi gozukuyor ama bilmedigim icin guvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AynştaynınKayıpÇocuğu -- 3 Ağustos 2013; 21:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

11. Sinif icin hangisi iyidir arkadaslar. Izmir cankaya Şubesi. Esenin yayinlari baya iyi ama dershanesi nasildir bilen var mi? Ikiside iki bin tl civari. Esen 540 ders veriyor ( bi donem ygs icin tekrar da olucak) Sinavsa 430 ders veriyor. Aslinda esen daha iyi gozukuyor ama bilmedigim icin guvenemedim. 

İkisi de iyi değil bence.
    Körfez Çankaya
    Fen Bilimleri Montrö
    bu şubeler ideal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav dersanesi çoğu iyi öğretmenini kaybetti sınavı tavsiye etmem.Kayıt döneminde güler yüz şöyle hocalarımız var etütlerimiz böyle falan aldanma.3 sene sınavda okudum beğendiğimden değil fiyatları uygun olduğu için ve de bazı hocalar için onlar da ayrıldı şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

11. Sinif icin hangisi iyidir arkadaslar. Izmir cankaya Şubesi. Esenin yayinlari baya iyi ama dershanesi nasildir bilen var mi? Ikiside iki bin tl civari. Esen 540 ders veriyor ( bi donem ygs icin tekrar da olucak) Sinavsa 430 ders veriyor. Aslinda esen daha iyi gozukuyor ama bilmedigim icin guvenemedim. 

Körfez Çankaya
    Fen Bilimleri Montrö
    bu şubeler ideal.

Hocam onlar 4 civari fiyat veriyor 12. Sinif icin onlara gidicem zatende 11de birazda idareten lazim acikcasi

Valla sinava baya kisi kotu diyor. Esen de bilinmiyor yani guvenemiyorum.

Peki delta zafer ve cozum de ayni rakamlarda fiyat cekti. Onlar hakkinda ne dersiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Körfez Çankaya
    Fen Bilimleri Montrö
    bu şubeler ideal.

Hocam onlar 4 civari fiyat veriyor 12. Sinif icin onlara gidicem zatende 11de birazda idareten lazim acikcasi

Peki delta zafer ve cozum de ayni rakamlarda fiyat cekti. Onlar hakkinda ne dersiniz ?

Zafere kaydol kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Körfez Çankaya
    Fen Bilimleri Montrö
    bu şubeler ideal.

Zafere kaydol kesinlikle

Hocam emin misiniz cankayadaki subesi falan nasildir ogretmenleri falan iyi mi ?

• up arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen sen ol sınavdan uzak dur. sonra çok üzülürsün.
  • sınavın yayınlarının çoğu çöptür onu diyem :)
  • tamam o zaman sınavı çıkarıyorum saolun.

esen,zafer ve zirve arasında kaldım.
  • Esenin ara sınıf kitaplari iyidir aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Esenin ara sınıf kitaplari iyidir aslında

hocam yayınlarını okulda falan kullanıyoruz baya iyi, ama giden görmedim internette falanda yorum yok, diğerlerine göre daha iyi duruyor ama bilemiyorum.
  • 4 yıllık lise hayatımda her yıl esenin birkaç kitabını kullandım,efsane coşturur adamı esen yayınları,ama dershanesini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italiano

4 yıllık lise hayatımda her yıl esenin birkaç kitabını kullandım,efsane coşturur adamı esen yayınları,ama dershanesini bilmiyorum

hocam doğru diyosun esen diğerlerinin 1.5 katı ders vereceğini söylüyor ve fiyatıda daha ucuz boş çıkabilir diye düşünüyorum
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.