Şimdi Ara

Esen Matematik Kolaymı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıf esen k.özetli s.b aldım ilk 5 test çözdüm kolay geldi 80 soru 70 dk çözdüm 8 boş çıktı kitap öğretmeyemi yönelik yoksa son testler zormu ? (Toplam 11 test var Karmaşık sayıyla ilgili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 5 Şubat 2014; 18:36:14 >

• alsana karmaşık sayılar ve logaritma sorularının çözümleri
    http://www.matematikkalesi.com/tr/index.php/esen-yayinlari/11-snf-matematik-soru-bankas.html
  • Valla orta seviyede diye bisi biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk testleri konuyu ilk öğrendiğin zaman normal geliyor ama konuyu iyiyce kavrayıpta bakarsan o sorulara gerçekten güler geçersin :) Ama ileredikçe sorular zorlaşıyor. Enteresan bi kitap bana göre. :)
  • Zafer turuncu kitap Esen'i havada karada suda döver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

Arkadaşlar 11.sınıf esen k.özetli s.b aldım ilk 5 test çözdüm kolay geldi 80 soru 70 dk çözdüm 8 boş çıktı kitap öğretmeyemi yönelik yoksa son testler zormu ? (Toplam 11 test var Karmaşık sayıyla ilgili)

Abi ben mı cok yavasim siz mı cok hizlisiniz ben o 70 soruyu 120 dkka cozdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben başta yavaştım ama fdd den 20 test çözdüm dersane testlerını v.s v.s çözdüm ondan dolayı eğer çok pratık yaparsan o kadar çok az zamanını alır şuan 10.sınıf matta çalışıyorum zafer kaliteli soruları zor değil işlemleri zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor geometri sorusu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kolay kitap ama tuvalete felan girerken çözülebilir tekrar amaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

alsana karmaşık sayılar ve logaritma sorularının çözümleri
    http://www.matematikkalesi.com/tr/index.php/esen-yayinlari/11-snf-matematik-soru-bankas.html

Sağolun hocam çok iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Bence kolay kitap ama tuvalete felan girerken çözülebilir tekrar amaçlı.

Birey Kimya Soru Bankası'nın 1-2 testini Tuvalette Kabız biri anca çözer oda 10 saatte :D harbi çok ağır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 5 Şubat 2014; 20:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Bence kolay kitap ama tuvalete felan girerken çözülebilir tekrar amaçlı.

Birey Kimya Soru Bankası'nın 1-2 testini Tuvalette Kabız biri anca çözer oda 10 saatte :D harbi çok ağır

Hocam bu dediğiniz 11.sınıf olan mı yoksa YGS mi?
  • 11.sınıf beyaz turuncu renkli acayip kazık bi kitap :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.