Bildirim
Esed nod 32 istemediğim şeyleri karantinaya alıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arama yapin bu kacinci konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JustWatchTR
Arama yapin bu kacinci konu
yaptım ama hiçbirinde sonuç yok -
Ben de crack dosyasi atarken yasamistim. Antivirusu durdurursan ya da kaldirirsan problem kalkar..
yada
antivirüs proramı otomatik siliyor olmasın karantina bölümüne bir bakın oraya mı atıyor yada log dosyasına sildiğini belirtmiş mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: omeeeer54
ben euro truck simulator 2 oynuyorum oyun güncellemesinde crack yaptım her oyuna girdiğimde esed karantinaya alıyor geri yüklüyorum ama uğraşmak istemiyorum geri yükle ve tarama dışında bi seçenek var ama ona basılmıyor yardım .!!!
Kullandığım sistem : esed nod 32 antivirüs 7
Euro Truck Lisans Var Crack Yerine Numarayı giriyorsun yani kurma felan yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Hokkabaz06
quote:
ben euro truck simulator 2 oynuyorum oyun güncellemesinde crack yaptım her oyuna girdiğimde esed karantinaya alıyor geri yüklüyorum ama uğraşmak istemiyorum geri yükle ve tarama dışında bi seçenek var ama ona basılmıyor yardım .!!!
Kullandığım sistem : esed nod 32 antivirüs 7
Euro Truck Lisans Var Crack Yerine Numarayı giriyorsun yani kurma felan yok
1.8.2.5 in lisans keyini bulamadım -
quote:
Ben de crack dosyasi atarken yasamistim. Antivirusu durdurursan ya da kaldirirsan problem kalkar..
yada
antivirüs proramı otomatik siliyor olmasın karantina bölümüne bir bakın oraya mı atıyor yada log dosyasına sildiğini belirtmiş mi?
biliyorumkaldırınca kalkacağını yada etkisizleştirince düzeleceğiniama lazımoluyor + her defasında etkiszleştrmek istemyorum karantinaya alıyor
-
- Antivirüs'ün arayüzüne girip virüs bulan dosyayı seçin. [Tavsiye Edilmez.] -
quote:
- Antivirüs'ün arayüzüne girip virüs bulan dosyayı seçin. [Tavsiye Edilmez.]
Detaylı anlatırmısın -
quote:
quote:
Detaylı anlatırmısın
- Ayarlar,-Gelişmiş Ayarlar,-ThreatSense.net(erken uyarım sistemi),-Gelişmiş Ayarlar.Açılan pencerede alt kısımda karsına cıkar *Tarama dışı bırakma filtresi*.Oradan istediqin uzantıda,maskede ki dosyaları ayarlayabilir veya ekle kısmından istediqin setup'ı ayrıyeten secebilirsin.
Bu arada Geri Yükle ve Tarama Dışında Bırak seçeneğini kullan.
[Exe sini Siliyorsa Büyük ihtimal Sen Crack kullanmışın Ve EXE virüsleri çok tehlikelidir Bu Yüzden Yüksek Riskli Exe'leri Çalıştırmana izin vermez . 3 Gün Sonra NOD32 Bilgisayarıma virüs Bulaştırdı Başlığı Açarsın.!]
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Detaylı anlatırmısın
- Ayarlar,-Gelişmiş Ayarlar,-ThreatSense.net(erken uyarım sistemi),-Gelişmiş Ayarlar.Açılan pencerede alt kısımda karsına cıkar *Tarama dışı bırakma filtresi*.Oradan istediqin uzantıda,maskede ki dosyaları ayarlayabilir veya ekle kısmından istediqin setup'ı ayrıyeten secebilirsin.
Bu arada Geri Yükle ve Tarama Dışında Bırak seçeneğini kullan.
[Exe sini Siliyorsa Büyük ihtimal Sen Crack kullanmışın Ve EXE virüsleri çok tehlikelidir Bu Yüzden Yüksek Riskli Exe'leri Çalıştırmana izin vermez . 3 Gün Sonra NOD32 Bilgisayarıma virüs Bulaştırdı Başlığı Açarsın.!]
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum öncedende kullanıyordum sorun yaşamadım crack'de Güveniyorum.
Ama resime bi baksan
- Yapamıyorsanız tw verin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X