Şimdi Ara

ESEA gelecek olanlar için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esea'ya heralde Türkiye'de ilk başlamış kişilerdenim benim bildiğim Amerika kökenli bu organizasyon 1.6'da da vardı fakat CS GO çıktığı anda ESEA'ya yapıştım başlarda çok güzel bir oluşum olan ESEA her yerde olduğu gibi bozuldu gelecek arkadaşlar için hem öneri hem de durumu anlatan bir yazı yazayım dedim.

1-) Hile 0 o konuda sıkıntı yok bir ara olan açıklar tamamen kapatılmış şu an hiç hileye rastlamadım ki bir haftada 30 maç attım
    2-) Türk sw açılmış evet gerçekten 10-15 ms ile oynanıyor lakin oyuncu yok net olarak yok 30 maçta 2 maçı Türklerle oynadım birinde net olarak çok düşüktü seviye diğerinde ise arkadaşlar iyi oynamalarına rağmen trollük yapmakta ısrar etti.
    3-)Genelde maçlar yine Alman sw'sinde oynanıyor ki şunu artık net olarak gördüm bu ms sorununun ne sorumlusu valve ne de başka biri sorumlu tüm internet sağlayıcıları "capping" uygulanıyor yani internet musluğu kısılıyor sabah saatlerinde Alman sw'si 70 ms akşam ise 104 oluyor. Aynı sw'ye takımımdaki israilli adam 70 ile oynarken ben 110 ile oynuyorum.

MS konusunda bişey beklmeyin sw var ama oyuncu yok artacağını da sanmam ayrıca sürekli olarak 9 ayrı Türkle oynamak ne yalan söyliyim o kadar da zevkli değil.

Gelelim önerilere;

Her seviyeden adam bulunuyor oyunda ama şunları göz önünde bulundurun

1-) Oyun 1 dakika 55 saniye kurban olim 15 saniye içinde 4 kişi ölmeyin bi bekleyin en olacak ne bitecek adam kod bulmuş public gibi esea oynuyor.
    2-) Ölünce susun kardeşin fnatic'te bile susuyolar öldüğünde kalan adamı bırakın ne yaparsa yapsın adama direktif vermeyin.
    3-) Burası valveye benzemez salak olmayın hile açmayın lobimdeki iki adam gözümün önünde kaydı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

1-) Oyun 1 dakika 55 saniye kurban olim 15 saniye içinde 4 kişi ölmeyin bi bekleyin en olacak ne bitecek adam kod bulmuş public gibi esea oynuyor.

haha :)
  • ah be 15 saniyede ölüyorum yoksa alırdım :/
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    öldükten sonra konuşmak için 15 saniye var o açıdan pek sıkıntı olmuyor konuşmaları. volume scale'ı da düşük tuttun mu tamamdır. ama oyuncu profili cidden çok düşük ve bu yeni gelen rank sistemi çalışmıyor gibi. mg2 adamla beni aynı maça sokuyor garip valla.
  • Demekki eski esea'dan eser kalmamış. Geçen yıl oynadığım esea da ultrasonik oyuncular vardı :) Şimdi sen bile 15 saniyede 4 kişi ölmeyin diyebiliyorsan vay haline esea nın
  • Bilgi gayet yeterli.

Teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek ahım şahım oynamayın bence, girin dalga geçin nede olsa 40 vursanız bile kazanamıyorsunuz bkz;https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=6396180
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pingten bıktığım için bugun eseaya geçtim yine aynı sorun 80-90 ping keyif vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.