Şimdi Ara

Esea aylık ödeme hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • esea'ya 1 aylık uyelık parasını paypaldan ödedım ve zamanı doldu herhangı bır otomatık odeme talımatı vermeden bugun tekrardan 1 aylık uyelık parası çekılmıs.suan paypala bakıyorum otomatık odeme talımatı gozukuyor bunu ıptal ettım 1 aylık cekıldı parası sorun degıl ama bu esea uyelıgı nasıl ıptal edılır sureklı para cekmeye calısıp borclu falan cıkmayalım esea cekılen parayı ıade etmıyormus bıde

• paypaldan otomatik odemelerinden kaldirirsan esea odemesini bir daha oto odeme yapmaz bukadar esea sana para ode die gondermior paypal oto ayarli oldugu icin direk yolluor parayi odemezsen esea uyeligini durdurur zaten
  • selamlar dostum, zaten üye olduğunda orada aylık bu kadar çekilir diyor, sanırım tam okumadın, sonra paypaldan onaylarken talimata onay veriyorsun. İptal etmen için ESEA içinde bişi yapmana gerek yok, direk paypaldan bunu iptal etsen yeterli, esea istese de parayı çekemez nasılsa
  • sieger kullanıcısına yanıt
    cevaplar ıcın saollun uye olurken okudum ama otomatık cekecegını tahmın etmedım yada orayı tam anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.