Şimdi Ara

ESCRİMA, Filipin boksuna giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenen varsa pm atabilir mi ? soru sorucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wing chuna gidiyordum sihing bi kere dışarıya antrenaba götürdüydü biraz gösterdi basit bir soruysa bana sor

• quote:

Orijinalden alıntı: GehenGehenGülenAdam

Wing chuna gidiyordum sihing bi kere dışarıya antrenaba götürdüydü biraz gösterdi basit bir soruysa bana sor

hocam şimdi forumlarda bir sürü tartışma var. wing chunun muay thai kick box sporlarına göre işe yaramaz oldugunu savunuyorlar. bende tamamen olmamakla beraber katılıyorum. kb ve muay thainin antrenmanları daha ağır. filipin boksunun yeri nedir. wc antrenmanı gibi mi yoksa mt ve kb gibi daha fazla acı veren antrenman mı yapıyorlar merak ettim

• yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

Wing chuna gidiyordum sihing bi kere dışarıya antrenaba götürdüydü biraz gösterdi basit bir soruysa bana sor

hocam şimdi forumlarda bir sürü tartışma var. wing chunun muay thai kick box sporlarına göre işe yaramaz oldugunu savunuyorlar. bende tamamen olmamakla beraber katılıyorum. kb ve muay thainin antrenmanları daha ağır. filipin boksunun yeri nedir. wc antrenmanı gibi mi yoksa mt ve kb gibi daha fazla acı veren antrenman mı yapıyorlar merak ettim

Wing chunda teknik ve hız fazlalığı önemlidir birde kondisyon wc de gücün önemi azdır özelliğide budur zaten ama wc yapanlar güc calışmaz diye bir sey yok ustaların ne kadar hızlı ve güclü olduğunu görüyoruz ama escrima bir boks olduğu icin antremanları boksa yakın olacaktır ve güc icin olacaktır türkiyede ebmas prowes her ikisinide veriyor ama farklı olmalı calışmalar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

Wing chunda teknik ve hız fazlalığı önemlidir birde kondisyon wc de gücün önemi azdır özelliğide budur zaten ama wc yapanlar güc calışmaz diye bir sey yok ustaların ne kadar hızlı ve güclü olduğunu görüyoruz ama escrima bir boks olduğu icin antremanları boksa yakın olacaktır ve güc icin olacaktır türkiyede ebmas prowes her ikisinide veriyor ama farklı olmalı calışmalar

Ilgin için teşekkürler. prowese gidip bilgi aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks yapan/yapmış var mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.