Şimdi Ara

Escinseller hakkindaki dusunceleriniz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Escinselligin hastalik oldugunu dusunuyorum. Hem toplumsal hemde bireysel bir hastalik.. Hormonal ve tedavisi mumkun olabilecek bir hastalik oldugunu dusunuyorum. Ornegin; Horoza Ostrojen hormonu verdiginizde horoz tavuk gibi davranmaya diger horozlara kur yapmaya baslar.
    Normalde erkekte de bayanda da ostrojen ve testesteron hormonu bulunur, Hangi hormonunuz baskinsa sizin ruh halinizde o dogrultuda sekillenecektir.

Tabi bunun bir de psikolojik rahatsizlik oldugunu dusunuyorum. kiz gibi buyutulen erkek cocuklari yada erkek gibi buyutulen kiz cocuklarinda bu egilim fazlasiyla gorulmekte..

WHO (dunya saglik orgutu) birkac sene oncesine kadar escinselligi hastalik olarak tanimlamasina ragmen, escinsellerin baskisindan dolayi literaturden kaldirmistir.

Bence literaturden kalkmasinin nedeni hastalik olmamasi degildir.

Bunun bir de toplum boyutuna deginmek istiyorum. Bildiginiz uzere escinsel evlilikler hergecen gun artiyor ve hergecen gun resmi olarak escinsel evliligi kabul eden ulke sayisi artiyor. Tam tersi olarak da normal evlilikler azaliyor, evlilikler sonrasi cocuk yapma orani diplerde !, Yani bu tablo bize ilerde escinsel ciiftlerden olusan cocuksuz bir dunya ve dunya icin escinsel bir son gorunuyor..

Siz ne dusunuyorsunuz ?
  • yıl 2012 hala eşcinselliği kadınımsılıkla efemenikle karıştıran var heryerinden erkeklik hormonu yakışıklılık erkeksilik fırlayan nice gay-bisex var bu tipler yolda yürüken farkedilmiyo bile açıklamadıkları sürece eşcinsel tanımın biraz komik olmuş sen sadece efemine tipi eşcinselden bahsetmişsin..ortalıkta evli olup bisex insan dolu kocam beni bi erkekle aldattı diye hiçmi köşe yazısı okumadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2012; 12:33:26 >
  • bence kadınlarla iyi iletişim kuramadıkları için eşcinsel oluyolar

mı acaba?
  • Hastalık mı değil mi açıkçası o konu herkes farklı bir şey söylüyor o yüzden o konuda yorum yapamam.Ama eşcinselleri sevmem benden uzak olsunlar ne yaparlarsa yapsınlar.Hatta Türkiye de eşcinsel evlilik serbest olabilir buna hakları vardır diye düşünüyorum.Lezbiyenler neyse de gayler gerçekten mide bulandırıcı.
  • Hastalık olduğunu düşünme sebebin yaşadığımız toplumdan kaynaklanıyor. Biz görmedik bu tarz şeyler. Verdigin örnek üzerinden yanildigina gidelim. Demissin kız gibi yetiştirilen erkekler vs. Bir çok örneği de var bunun bu adamlar taş fırın erkeği olup çıkıyor. Dediğin mantıklı olsa bu oran yüzde yüz olmalıydı. Sen eşcinsellik denince sanırım kendini karşı cinsin yerine koyanları düşünüyorsun. Asıl eşcinsellik (bu açılım uzar gider) kendi cinsinden herhangi bir sıkıntısı olmayan hem cinsine ilgi duyan kişidir.
    Bizler bilinclendik (Gençlerden bahsediyorum ülke olarak bizler değil.) fakat müslüman ülkelerde bu durum çok daha uzun süre bu şekilde "hastalikmis gibi" algılanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamonist -- 1 Temmuz 2012; 14:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültür ve Bilime açsanız daha iyi olurdu , konu yanlış yerde olduğu için ceza alabilirsiniz.

Kişi doğduğunda eşcinseldir veya değildir gibi bi yorum yapamam.Ama kişi yaşadığı olaylardan etkilenip eşcinsel olabiliyor.Psikolojik travmalar yüzünden etkilendiklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 1 Temmuz 2012; 15:13:46 >
  • yıl olmuş 2012 hâlâ eşcinsellik hastalıktır diyenler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elise hakkinda gorusler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

yıl olmuş 2012 hâlâ eşcinsellik hastalıktır diyenler var.

2012 mi bunun ölçüsü?
  • Bu bir hastalik degildir.Dogaya da ters bir durum degildir.Bir cok hayvan ve bitki escinsel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

2012 mi bunun ölçüsü?

eşcinselleri hastalıklı görmek ortaçağda kaldı.
  • bunu hastalık gören hastanın kendisi. muhtemelen gizli eşcinsel falandır

açıkçası beni ilgilendirmiyor eşcinseller. ayrıca üstte yazıldığı gibi her şey kadınla iletişim kurmamayla olduğunu sanmıyorum. doğuştan bir şey bu.
  • eşcinsellik bir hastalıktır .çocukken anneyle kurulamayan düzgün bir ilişki ve babayla rekabetin sonucu bir hastalıktır bu psikoloji dilinde böyledir .hertürlü genişliği kabullenip kendine modern diyen hırpolar var, adamın cinlendirmeyin şurda

eşcinsellik doğuştan biyolojik temelli değildir .modern hırpolar bunun tercih meselesi olduğunu söylerler.bu tercih hastalıktan gelir, eşcinseller hastadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 1 Temmuz 2012; 20:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

quote:

quote:

2012 mi bunun ölçüsü?

theturx kendini ifşa etti

domatesin meyve olduğunu savunmam meyve olduğum anlamına mı gelecek?
  • hastalık olduğunu savunanlar harun yahya ve diğer yaratılışçı ve dini siteler haricinde bilimsel bir delil sunabilirse sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

2012 mi bunun ölçüsü?

Yok ya. Çağları cinselliğe göre atlıyormuşuz. Yeni öğrendim...
  • Eşcinsel değilim, ama saygı duyarım.Herkeste duymalı. Bir TERCİH meselesidir, hastalık değil.Bu ayrımı bilin!
  • Hastalık filan değil, bence tamamen tercih meselesi.
    Zaten hastalık olsaydı Kur'anda yasaklanmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Bu bir hastalik degildir.Dogaya da ters bir durum degildir.Bir cok hayvan ve bitki escinsel olabilir.

ona bakarsan bazı hayvanlarda yavrusu yiyiyor. şimdi sen bunu baz alarak insanda yavrusunu yiyebilir çünkü bazı havanlarda yiyiyor bu gayet doğal birşey diyebilirmisin? eşcinsellik bal gibide hastalıktır ve doğaya insanın yaradılışına ters bir durum vardır. dünyadaki herkezin eşcinsel oldugunu düşünsene? herkes onun bunun çocugu olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzimliBirisi -- 2 Temmuz 2012; 2:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Bu bir hastalik degildir.Dogaya da ters bir durum degildir.Bir cok hayvan ve bitki escinsel olabilir.

ona bakarsan bazı hayvanlarda yavrusu yiyiyor. şimdi sen bunu baz alarak insanda yavrusunu yiyebilir çünkü bazı havanlarda yiyiyor bu gayet doğal birşey diyebilirmisin? eşcinsellik bal gibide hastalıktır ve doğaya insanın yaradılışına ters bir durum vardır. dünyadaki herkezin eşcinsel oldugunu düşünsene? herkes onun bunun çocugu olurdu.

Dünyadaki herkes eşcinsel olamaz. Öyle birşey olsaydı Dünya nüfusu sıfırlanırdı.
    İnsan da üreyip çoğalmak için yaratılmadı.

dünyadaki herkes eşcinsel olamaz diyemezsin olabilirde olamazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yıl 2012 hala eşcinselliği kadınımsılıkla efemenikle karıştıran var heryerinden erkeklik hormonu yakışıklılık erkeksilik fırlayan nice gay-bisex var bu tipler yolda yürüken farkedilmiyo bile açıklamadıkları sürece eşcinsel tanımın biraz komik olmuş sen sadece efemine tipi eşcinselden bahsetmişsin..ortalıkta evli olup bisex insan dolu kocam beni bi erkekle aldattı diye hiçmi köşe yazısı okumadın?

Arkadaşa katılıyorum. Her yerinden erkeksilik fırlayan, çok yakışıklı tipler çok. Hemde gay olan. Kadınsılık farklı birşey, gay olmak farklı birşey.

Bence toplum boyutunda biraz bencilce düşünmüş konuyu açan arkadaş.

bence eşcinseller toplumdan dışlanmamalı, kimse cinsel tercihinden dolayı yadırganmamalı arkadaş.

yıl 2012.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.